top of page

Kæmpe Nyhed! LEGO 43249 - STITCH

Opdateret: 24. feb.


LEGO 43249 - STITCH

Denne artikel indeholder annonce links.


LEGO 43249 - STITCH - Ankommer ca. 1. Marts.

LEGO er en af de mest ikoniske og elskede legetøjsmærker i verden. Deres evne til at skabe fantastiske byggesæt, der appellerer til både børn og voksne, er en af årsagerne til deres succes. Et af deres nyeste og mest populære sæt er LEGO 43249 - Stitch, der er en del af LEGO® Disney™ serien. Dette byggesæt er baseret på den elskede karakter Stitch fra filmen "Lilo og Stitch" og er et must-have for Stitch-fans og LEGO-entusiaster.


LEGO 43249 - Stitch: Et overblik

LEGO 43249 - Stitch er et detaljeret byggesæt, der giver børn og voksne mulighed for at genskabe den sjove og spændende verden fra "Lilo og Stitch". Sættet indeholder 730 dele og er beregnet til børn i alderen 9+. Det er en del af LEGO® Disney™ serien, der er kendt for at bringe de ikoniske Disney-karakterer til live i LEGO-form.


Sættet inkluderer en Stitch-minifigur iført en hawaiiskjorte samt tilbehør som en blomst og en isvaffel. Minifiguren har et bevægeligt hoved og ører, der kan drejes og justeres. Derudover kan børnene tilføje eller fjerne blomsten og give Stitch isen i hånden. Dette giver mulighed for kreativ leg og udstilling af den ikoniske karakter.


LEGO 43249 - Stitch: Funktioner og detaljer.

LEGO 43249 - Stitch byggesættet er fyldt med sjove funktioner og detaljer, der vil glæde både børn og voksne. Her er nogle af de mest bemærkelsesværdige funktioner ved dette sæt:

  1. Sjov karakter fra Lilo og Stitch: LEGO 43249 - Stitch byggesættet indeholder en minifigur af Stitch iført en hawaiiskjorte. Stitch er en af de mest populære karakterer fra Disney-filmen "Lilo og Stitch" og har vundet millioner af hjerter verden over.

  2. Bevægeligt hoved og ører: Minifiguren af Stitch har et bevægeligt hoved og ører, der kan drejes og justeres. Dette giver børnene mulighed for at ændre Stitchs udtryk og skabe forskellige posemuligheder.

  3. Tilbehør til leg og udstilling: Udover Stitch-minifiguren inkluderer sættet også tilbehør som en blomst og en isvaffel. Børnene kan tilføje eller fjerne blomsten, eller de kan give Stitch isen i hånden. Dette åbner op for kreativ leg og udstilling af karakteren.

  4. Byg, pynt, leg eller udstil: LEGO 43249 - Stitch byggesættet giver børnene mulighed for at bruge deres fantasi og kreativitet til at bygge, pynte, lege eller udstille deres egen version af Stitch. Dette hjælper med at udvikle deres motoriske færdigheder og stimulerer deres fantasi.


LEGO 43249 - Stitch: Et perfekt gavevalg.

LEGO 43249 - Stitch er ikke kun et fantastisk byggesæt for Stitch fans og LEGO entusiaster, det er også en fantastisk gaveidé. Dette sæt giver børn og voksne mulighed for at genskabe deres yndlingsøjeblikke fra "Lilo og Stitch" og skabe deres egne eventyr med den elskede karakter. Det kan også kombineres med andre LEGO® Disney™ sæt for at udvide legemulighederne endnu mere.


Køb LEGO 43249 - Stitch online.

Hvis du er interesseret i at købe LEGO 43249 - Stitch byggesættet, kan du gøre det online. Du kan bl.a besøge den officielle LEGO® Shop DK's hjemmeside via dette link: https://www.lego.com/da-dk/product/stitch-43249

Du kan også finde LEGO æsken til en god pris lige her:


lego stitch kan købes her

Vær opmærksom på, at dette sæt kan være populært, så det kan være en god idé at forudbestille det for at sikre, at du får det, når det bliver tilgængeligt.


LEGO 43249 - Stitch er et fantastisk byggesæt, der vil glæde både Stitch fans og LEGO-entusiaster. Med sin detaljerede minifigur af Stitch, bevægelige hoved og ører samt tilbehør til leg og udstilling, giver dette sæt mulighed for timevis af kreativ leg og fantasiudfoldelse. Hvis du er på udkig efter en perfekt gave til en Stitch fan eller ønsker at tilføje dette ikoniske LEGO-sæt til din samling, så er LEGO 43249 - Stitch det perfekte valg. Køb det online i dag og oplev magien ved LEGO og Disney kombineret i et enestående byggesæt.


LEGO 43249 - STITCH - kasse


LEGO 43249 - STITCH - stemning


LEGO 43249 - STITCH - closeup

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page