top of page

Spiderman Nyhed! Ny Dance‘N Crawl Spidey.


Spiderman Legetøj - Dance ‘N Crawl Spidey

Børn kan snart opleve en verden af underholdning og bevægelse med den længe ventede lancering af Marvel Spidey and His Amazing Friends Dance 'N Crawl Spidey legetøj fra Hasbro. Dette fængende legetøj, inspireret af den populære Disney Junior-serie Spidey and His Amazing Friends, er designet til at opildne de mindste spiderman-fans til at bevæge sig, danse og lege. Denne artikel indeholder annoncelinks! Den 10 tommer høje, bløde Spidey-figur er fyldt med funktioner, der får børnene til at grine og bevæge sig. Ved at trykke på ikonet på Spideys bryst, kan de høre over 20 genkendelige sætninger og lydeffekter fra tv-serien samt to sange, der får dem til at synge og danse med.

For at aktivere danse-tilstanden og få Spidey til at "gøre Spidey-dansen", skal børnene blot trykke på edderkoppespinnet på hans fod. Denne tilstand fyldes med sjove bevægelser og musikalske numre, der opmuntrer børnene til at bevæge sig sammen med deres yndlings superhelt.

Kravlende eventyr venter.

Men det er ikke kun dansen, der får børnene i gang. Ved at vippe Spideys hoved op, rotere hans håndled og lægge ham på maven, kan de aktivere "kravl-tilstanden". Så kan de lege med at kravle rundt sammen med den interaktive figur og opleve endnu flere sjove lyde og bevægelser.

Uanset om de danser, kravler eller bare nyder de genkendelige stemmer og melodier fra serien, giver Dance 'N Crawl Spidey masser af underholdning og bevægelsesglæde for de mindste spiderman-fans.


Spiderman Legetøj - Design med børnene i fokus.

Spidey-figuren er omhyggeligt designet med børnenes trivsel og sikkerhed i tankerne. Den bløde overflade gør den nem at kæle med og tage med overalt. Og med de medfølgende AA-batterier, er den klar til leg lige ud af æsken.


En musikalsk sommerferie.

For at gøre oplevelsen endnu mere underholdende, vil der denne sommer blive lanceret en særlig "Do the Spidey"-musikvideo, som børnene kan danse og synge med til. Det bliver en festlig og energifyldt måde at fejre sommerferien på, mens de bevæger sig sammen med deres yndlings spiderman-figur.


Interaktiv underholdning i verdensklasse.

Hasbro, den anerkendte legetøjsgigant, har endnu en gang ramt plet med denne innovative og sjove legetøjslancering. Marvel Spidey and His Amazing Friends Dance 'N Crawl Spidey lover at give utallige timer med aktiv leg og latter for børn i alderen 3 år og op.

Ved at kombinere den elskede spiderman figur med interaktive funktioner og musikalske elementer, opfordrer denne legetøjsnyhed børnene til at bevæge sig, danse og lege på en underholdende og sund måde. Det er den perfekte blanding af action, musik og bevægelse – alt sammen pakket ind i et legetøj, der er skabt til at sætte fantasien i gang.


Funktioner og design af Dance 'N Crawl Spidey.

Ved at trykke på ikonet på Spideys bryst, kan børnene høre over 20 genkendelige sætninger og lydeffekter fra tv-serien. Dette inkluderer Spideys karakteristiske "Web-Slinger"-råb og andre sjove lyde, der får børnene til at grine og lege med.

Derudover kan figuren afspille to sange fra "Spidey and His Amazing Friends" serien, hvilket giver børnene mulighed for at synge og danse med deres yndlingssuperhelt.


Danse og kravletilstand for aktiv leg.

En af de mest spændende funktioner ved Dance 'N Crawl Spidey er dens to forskellige legetilstande: danse og kravle tilstanden. For at aktivere dansetilstanden skal børnene blot trykke på edderkoppespinnet på Spideys fod, hvorefter figuren begynder at bevæge sig i takt til musikken.

Denne tilstand er perfekt til at få børnene op at danse og bevæge sig sammen med Spidey. De kan lære de sjove dansetrin fra serien eller lave deres egne bevægelser, alt imens de nyder den underholdende musik og lydeffekter.

Når de er klar til at kravle, kan børnene aktivere kravle tilstanden ved at vippe Spideys hoved op, rotere hans håndled og lægge ham på maven. Så kan de lege med at kravle rundt sammen med den interaktive figur, mens den laver "kravle lyde" og bevægelser.


Blødt og robust design.

Udover de interaktive funktioner er Dance 'N Crawl Spidey også omhyggeligt designet til at være både blød og robust. Den bløde overflade gør den behagelig at kæle med og tage med overalt, så børnene kan nyde legen både hjemme og på farten.

Samtidig er figuren lavet af solide materialer, der kan modstå de mest energiske lege og eventyr. Så uanset om børnene danser, kravler eller bare leger med den, kan de være sikre på, at deres Spidey-legetøj holder længe.


Lancering og tilgængelighed?

Dance 'N Crawl Spidey er uden tvivl en af sommerens mest ventede legetøjsnyheder. Med sin kombination af interaktivitet, bevægelse og genkendelige elementer fra den populære tv-serie, ligner den et stort hit blandt børn og forældre.

Lanceringen af dette legetøj kommer på et perfekt tidspunkt, hvor børnene har mere fritid i sommerferien og kan nyde timers aktiv leg både indendørs og udendørs.


Tilgængelighed i butikker og online - sommer 2024

For at sikre at alle spiderman fans kan opleve denne unikke legetøjsoplevelse, vil Dance 'N Crawl Spidey være tilgængelig både i fysiske legetøjsbutikker og online butikker. Den forventes at lande på hylderne i løbet af sommeren 2024.



0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page