top of page

Playmobil - Bæredygtigt Legetøj


Playmobil - Bæredygtigt Legetøj

I en tid med stigende fokus på bæredygtighed og miljøansvar tager PLAYMOBIL et stort skridt fremad. Som den første store legetøjsproducent i verden introducerer de nu plantebaseret plast i hele deres portefølje af produkter til småbørn. Denne ambitiøse beslutning vil have en betydelig indvirkning på miljøet og er en banebrydende præstation for legetøjsindustrien som helhed. I denne artikel vil vi dykke ned i PLAYMOBILs vision om bæredygtige legetøj og udforske detaljerne bag deres nye PLAYMOBIL JUNIOR-serie.

Ved begyndelsen af 2024 konverterede PLAYMOBIL produktionen af alle produkter i deres portefølje af legetøj til småbørn fra traditionelle, fossile materialer til plantebaserede materialer. Den tidligere TODDLER-serie er blevet omdøbt til PLAYMOBIL JUNIOR, og alle legetøjssæt i den nye serie er fremstillet af plast, der er op til 90% plantebaseret. Denne bæredygtige ændring er et resultat af PLAYMOBILs engagement i at reducere deres miljøpåvirkning og skabe en mere bæredygtig fremtid for legetøjsindustrien.

Plantebaseret plast i Playmobil.

De nye plantebaserede plastmaterialer, der anvendes i PLAYMOBIL JUNIOR-serien, består af rester fra fødevare- og papirproduktion. Disse rester kan allokeres i henhold til massebalancemetoden, der anvendes i den cirkulære økonomi i overensstemmelse med ISCC 208-standarderne. Ved at bruge disse ressourcer reduceres afhængigheden af fossile brændstoffer og mindskes mængden af ​​affald. PLAYMOBILs valg af plantebaseret plast viser vejen for andre legetøjsproducenter og inspirerer til en mere bæredygtig tilgang til produktionsprocessen.

Playmobil & bæredygtig emballage.

PLAYMOBILs overgang til bæredygtige materialer inkluderer også en genlancering af deres emballagedesign. Mindst 90% af emballagen er fremstillet af genbrugt pap og papir. Denne ændring i emballagen er et vigtigt skridt mod at reducere mængden af affald og støtte genbrugsprocessen. Ved at bruge genbrugsmaterialer i emballagen viser PLAYMOBIL deres engagement i at skabe en mere bæredygtig og ansvarlig legetøjsindustri.

Playmobil Junior - Hvornår kan det købes?

De første PLAYMOBIL JUNIOR legetøjssæt vil være tilgængelige fra februar 2024. PLAYMOBIL har planer om at konvertere hele deres produktudvalg til bæredygtige materialer inden midten af ​​året. Denne overgang vil have en enorm indvirkning på legetøjsindustrien og sende et stærkt signal om vigtigheden af ​​bæredygtighed i produktionsprocessen.

Med introduktionen af ​​PLAYMOBIL JUNIOR-serien sætter PLAYMOBIL nye standarder for bæredygtigt legetøj. Ved at bruge plantebaseret plast og genbrugsmaterialer i deres produktion er de et skoleeksempel på, hvordan legetøjsindustrien kan bidrage til en mere bæredygtig fremtid. PLAYMOBILs ambitiøse skridt viser, at det er muligt at skabe innovative og sjove legetøjssæt uden at gå på kompromis med vores miljø. Som forbrugere kan vi støtte denne bevægelse ved at vælge bæredygtige legetøj fra producenter som PLAYMOBIL og dermed bidrage til en mere bæredygtig verden for vores børn.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page