top of page

Nyt LEGO Ringenes Herre Sæt - Ringenes Herre: Barad-dûr ( 10333 )


I den episke saga om Ringenes Herre spillede den mørke fæstning Barad-dûr en afgørende rolle som magtcentrum for den frygtindgydende Sauron. Denne ikoniske lokation har længe været et must for LEGO-entusiaster, og nu kan du endelig eje din egen version af den legendariske fæstning i form af det kommende LEGO Icons-sæt 10333 Ringenes Herre: Barad-dûr.

Med sine 5471 dele er dette et af de største og mest detaljerede LEGO-sæt nogensinde skabt omkring Ringenes Herre-temaet. Det giver dig mulighed for at genskabe den dystre stemning og den imponerende skala af Saurons onde højborg på dit LEGO-byggeri.

Indeholder Reklamelinks!


En nøje gengivelse af den berygtede fæstning.

Designholdet bag dette sæt har virkelig gjort deres research for at indfange essensen af Barad-dûr, som den blev portrætteret i filmene. Fra de massive, sorte mursten og de skarpe, spidse tårne til de forvredne, organiske former og de dystre, ondskabsfulde detaljer - hver eneste detalje er nøje gennemtænkt for at gengive den ikoniske fæstnings truende tilstedeværelse.

Sættets imponerende størrelse på over 60 cm i højden giver dig mulighed for virkelig at fordybe dig i de talrige detaljer og nyde den overvældende skala af denne LEGO-mastodont.


LEGO Ringenes Herre - En mørkere, mere dyster oplevelse.

Barad-dûrs dystre atmosfære genskabt.

En af de største styrker ved dette LEGO Icons-sæt er den måde, hvorpå det formår at genskabe den dystre, ondskabsfulde atmosfære, der omgiver Barad-dûr i Ringenes Herre-sagaen. De sorte, grå og mørkebrune nuancer, der dominerer farveskalaen, understreger den mørke, truende natur af Saurons fæstning.

De forvredne, organiske former, der snor sig op ad fæstningens ydre, tilfører et element af det unaturlige og fordærvede, som var selve bygningen groet ud af den fordærvede jord omkring Mordor. Talrige små detaljer som kranier, ildskåle og ondskabsfulde ornamenter understreger den onde energi, der synes at udstråle fra selve Barad-dûrs struktur.


En udfordring for erfarne byggere.

Med et sådant omfang og en så høj detaljeringsgrad er dette LEGO-sæt ikke bare en visuel oplevelse, men også en udfordrende byggeproces, der vil sætte selv de mest erfarne LEGO-byggeres færdigheder på prøve.

De komplekse teknikker, der er involveret i at opbygge de organiske, snoede former og de massive, buede vægge, vil kræve tålmodighed, præcision og et skarpt øje for detaljer. Men den endelige tilfredsstillelse ved at se Barad-dûr rejse sig i al sin dystre pragt vil utvivlsomt gøre indsatsen værd.


En must-have for Ringenes Herre-fans.

Den ultimative tilføjelse til enhver LEGO-samling.

For fans af Ringenes Herre-universet er dette LEGO Icons-sæt ganske enkelt uundgåeligt. Det giver dig mulighed for at eje en fysisk manifestation af en af de mest ikoniske lokationer fra Tolkiens legendariske fortælling - en fæstning, der er synonym med ondskab og mørke kræfter.

Uanset om du allerede ejer andre LEGO-sæt relateret til Ringenes Herre, eller om dette vil være din første tur ind i Midgårds verden, vil Barad-dûr være et fantastisk tilskud til enhver samling. Den imponerende størrelse og de talrige detaljer gør det til et ægte samlerværdigt stykke for både voksne og børn.


Perfekt til udstilling eller leg.

Dette sæt er ikke kun for dem, der ønsker at bygge og udstille det - det åbner også op for uendelige lege- og fortællemuligheder. Med sine mange åbne rum, skjulte kroge og smalle passager kan Barad-dûr danne rammen om episke eventyr og kampe mellem godt og ondt.

Børn kan genopleve de legendariske slag fra filmene eller skabe deres egne originale historier med Barad-dûr som den centrale lokation. For voksne samlere giver det en enestående mulighed for at udstille deres passion for Ringenes Herre på en både imponerende og detaljeret måde.


Oplevelsen af at bygge et ikon.

Trin for trin mod LEGO-mesterværk.

En af de mest tilfredsstillende aspekter af at samle dette sæt er selve processen med at se Barad-dûr vokse frem, et lag ad gangen. Den medfølgende instruktionsbog guider dig igennem den komplekse byggefase med klare, letforståelige trin og illustrationer.

Efterhånden som du følger vejledningen, vil du opleve den gradvise transformation, hvor enkle klodser og elementer langsomt forvandles til den imponerende fæstnings karakteristiske former og strukturer. Det er en proces, der både kræver tålmodighed og giver en dyb tilfredsstillelse, når du ser dit LEGO-mesterværk tage form foran dine øjne.


Detaljer der bringer Barad-dûr til live.

En af de mest fascinerende dele af byggeprocessen er at se, hvordan de mange små detaljer gradvist tilfører dybde og realisme til modellen. Fra de snoede, rødder-lignende formationer på ydersiderne til de ondskabsfulde ornamenter og mønstre indeni - hver enkelt detalje er med til at gøre Barad-dûr mere levende og autentisk.

De erfarne LEGO-designere har virkelig udnyttet det fulde potentiale af klodssystemet for at genskabe selv de mest komplekse og unikke aspekter af Saurons fæstning. Det er disse detaljer, der virkelig gør oplevelsen af at bygge dette sæt så belønnende og engagerende.


En unik oplevelse for alle LEGO-fans.

Appel til både børn og voksne.

Et af de mest bemærkelsesværdige aspekter ved dette LEGO Icons-sæt er dets brede appel til både børn og voksne. For børn repræsenterer Barad-dûr en spændende legeverden, hvor de kan genopleve de episke eventyr fra Ringenes Herre eller skabe deres egne fantasifulde fortællinger.

For voksne samlere tilbyder sættet en enestående mulighed for at eje og udstille en ikonisk lokation fra et af de mest elskede fantasiuniverser nogensinde. Den imponerende størrelse og de talrige detaljer gør det til et must-have for enhver seriøs LEGO- eller Ringenes Herre-samler.


En udfordrende bygge-oplevelse for alle niveauer

Uanset dit erfaringsniveau som LEGO-bygger, har dette sæt noget at byde på. For nybegyndere vil den gradvise opbygning og de letforståelige instruktioner gøre det til en både sjov og lærerig udfordring at mestre.

For mere erfarne byggere vil de komplekse teknikker og den høje detaljeringsgrad stille deres færdigheder på prøve på en både frustrerende og tilfredsstillende måde. Uanset dit niveau er den endelige tilfredsstillelse ved at se dit Barad-dûr-mesterværk stå færdigt en oplevelse, der vil blive husket længe.


Tekniske specifikationer og funktioner.

Imponerende dimensioner og detaljer

  • Samlet højde: Over 60 cm

  • Antal dele: 5471

  • Anbefalet alder: 18+

  • Omfattende byggevejledning med illustrerede trin

Autentiske detaljer der bringer Barad-dûr til live.

  • Massive, sorte mursten og skarpe, spidse tårne

  • Forvredne, organiske formationer på ydersiderne

  • Ondskabsfulde ornamenter og mønstre indeni

  • Kranier, ildskåle og andre dystre detaljer

Muligheder for udstilling og leg.

  • Åbne rum, skjulte kroge og smalle passager

  • Perfekt til udstilling for samlere

  • Skab episke eventyr og kampe mellem godt og ondt

Inkluderet i sættet.

  • 5471 LEGO-klodser i forskellige former og farver

  • Instruktionsbog med trin-for-trin vejledning

  • Eksklusivt LEGO Ringenes Herre-navneskilt


En unik bygge-oplevelse for alle niveauer.

Dette LEGO Icons-sæt er ikke bare endnu et LEGO-sæt - det er en mulighed for at eje en ægte legende i LEGO-form. Fra den imponerende størrelse og de talrige autentiske detaljer til den engagerende byggeproces og de uendelige muligheder for leg og udstilling, har Ringenes Herre: Barad-dûr noget at byde på for enhver LEGO-entusiast.

Uanset om du er en lidenskabelig Ringenes Herre-fan, en seriøs LEGO-samler eller bare nyder udfordringen i at bygge noget stort og komplekst, vil dette sæt give dig en mindeværdig og tilfredsstillende oplevelse. Så forbered dig på at fordybe dig i den mørke, dystre verden af Mordor og byg din egen version af den legendariske Barad-dûr - en LEGO-oplevelse du sent vil glemme.


Hvor kan man købe sættet?

LEGO 10333 Ringenes Herre: Barad-dûr er i øjeblikket ikke udkommet endnu, men det forventes at blive tilgængeligt i den officielle LEGO-butik samt hos udvalgte forhandlere fra den 4. juni 2024.

For at sikre dig en af de første eksemplarer af dette meget eftertragtede sæt, anbefaler vi, at du enten forudbestiller det online på LEGO.com eller sætter dig på ventelisten hos din lokale LEGO-butik.



0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page