top of page

Nyt LEGO Duplo - Gurli Gris Er I Handlen!

Opdateret: 22. mar.


LEGO Duplo Gurli Gris: Sjovt og Lærerigt Byggeleg til de Små.

Indeholder Annonce Links.


LEGO Duplo er kendt for at skabe sjove og lærerige byggelege til små børn, og med det nye samarbejde mellem LEGO og Gurli Gris er der endnu mere glæde i vente. Gurli Gris er en elsket karakter af små børn og deres forældre, og kombinationen af LEGO Duplo og Gurli Gris åbner op for fantastiske muligheder for leg og læring. I denne artikel vil vi dykke ned i universet af LEGO Duplo Gurli Gris og udforske de spændende sæt og oplevelser, som det bringer med sig..

Baggrund:

Gurli Gris er en populær animeret serie, der følger eventyrene og hverdagen for den nysgerrige og eventyrlystne gris, Gurli, og hendes venner og familie. Serien er elsket af børn over hele verden og har længe været en favorit blandt de mindste. LEGO Duplo, på den anden side, er en serie af LEGO byggeklodser designet specielt til små børn i alderen 1½ år og opefter. LEGO Duplo klodserne er større og nemmere at håndtere end de traditionelle LEGO klodser, hvilket gør dem ideelle til små hænder.


LEGO Duplo - Gurli Gris Sæt.

LEGO Duplo Gurli Gris sættene kombinerer det bedste fra begge verdener og giver børnene mulighed for at genopleve deres yndlingsøjeblikke fra Gurli Gris serien gennem leg. Hvert sæt er omhyggeligt designet med farverige klodser og ikoniske scener og figurer fra serien. Lad os tage et kig på nogle af de nye spændende sæt i LEGO Duplo Gurli Gris serien:

1. Gurli Gris fødselsdagshus.

Gurli Gris Fødselsdags Hus sættet er det perfekte startpunkt for børn, der ønsker at udforske Gurli Gris' verden. Med dette sæt kan børnene bygge Gurli Gris' hus og indrette det med møbler og tilbehør. De kan lade Gurli og hendes familie udforske huset, lege og have sjove eventyr sammen.


LEGO 10433 - Gurli Gris fødselsdagshus
LEGO 10433 - Gurli Gris fødselsdagshus

2. LEGO 10431 - Gurli Gris' have og trætophus

Legesættet giver børnene mulighed for at skabe deres egen sjove have & trætopshus, hvor Gurli og hendes venner passe haven. Sættet inkluderer også figurer af Gurli Gris og hendes ven, så børnene kan genskabe deres yndlingsscener fra serien.


LEGO 10431 - Gurli Gris' have og trætophus
LEGO 10431 - Gurli Gris' have og trætophus

Læring gennem leg

LEGO Duplo Gurli Gris sættene er ikke kun sjove at lege med, de har også en række læringsmæssige fordele for børnene. LEGO Duplo er designet til at styrke børns finmotoriske færdigheder og kreativ tænkning. Ved at bygge, lege og udforske med LEGO Duplo Gurli Gris sættene kan børnene udvikle deres problemløsningsfærdigheder, fantasi og kreativitet. De kan også lære om farver, former, tal og begreber som venskab og familie gennem legen.

Samarbejdet mellem LEGO og Gurli Gris.

Samarbejdet mellem LEGO og Gurli Gris har skabt en spændende mulighed for at bringe to elskede mærker sammen og skabe en fantastisk legoplevelse for børnene. LEGO Duplo Gurli Gris sættene er omhyggeligt designet for at fange essensen af Gurli Gris-serien og give børnene mulighed for at genopleve deres yndlingsøjeblikke fra serien gennem leg og kreativitet.


Tilgængelighed og fremtidige planer.

LEGO Duplo Gurli Gris-sættene vil snarest være tilgængelige. Derudover har LEGO Group og Hasbro teamet op med Merlin Entertainments for at skabe unikke legemuligheder. LEGO Duplo Gurli Gris legeområder vil være tilgængelige på udvalgte Merlin Entertainments-attraktioner og forlystelsesparker. Det første LEGO Duplo Gurli Gris legeområde åbner den 23. marts i Billund i Legoland Billund. Dette vil blive efterfulgt af Europas første selvstændige Gurli Gris temapark, der snart åbner i Günzburg ved siden af Legoland Tyskland.


LEGO Duplo Gurli Gris sættene kombinerer det bedste fra LEGO Duplo og Gurli Gris serien og giver småbørn en sjov og lærerig legeoplevelse. Med farverige klodser og ikoniske figurer og scener fra Gurli Gris serien kan børnene genopleve deres yndlingsøjeblikke og skabe nye eventyr gennem leg og kreativitet. LEGO Duplo Gurli Gris sættene styrker børns finmotoriske færdigheder, fantasi og problemløsningsfærdigheder, samtidig med at de lærer om farver, former, tal og vigtige begreber som venskab og familie. Giv dit barn en unik og sjov legoplevelse med LEGO Duplo Gurli Gris sættene.


0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page