top of page

NYHED! LEGO Duplo - Gurli Gris

lego duplo - gurli gris


LEGO og Gurli Gris er gået sammen om at skabe en fantastisk lego oplevelse for små børn. Samarbejdet bringer Gurli Gris til live i LEGO Duplo.


LEGO Duplo Gurli Gris - Start stort!

Da LEGO DUPLO klodser er større klodser designet til de mindste hænder, inviteres familier til at starte stort og introducere børn i alderen 2+ til LEGO Duplos verden med Gurli Gris. Legos store klodser åbner en verden af muligheder for leg i børnehavealderen, der er endeløs, mangfoldig og sjov.


Læring gennem leg med LEGO.

Vi ved, at når børn leger, lærer de vigtige færdigheder, som de har brug for at klare sig i fremtiden. Leg er også den sjoveste måde at lære på! Læring gennem leg er, hvordan vi er skabt til at lære. Og 90% af et barns hjerne udvikler sig inden 5-årsalderen, så tidlige øjeblikke med læring gennem leg er afgørende.


Om LEGO.

LEGO Group's mission er at inspirere og udvikle morgendagens legobyggere gennem leg. LEGO System in Play, med dets fundament i LEGO-klodser, giver børn og fans mulighed for at bygge og genbygge alt, hvad de kan forestille sig.

LEGO Group blev grundlagt i Billund, Danmark, i 1932 af Ole Kirk Kristiansen, og navnet LEGO betyder "Leg Godt". I dag er LEGO Group stadig et familieejet firma med hovedkvarter i Billund. Legos produkter sælges nu i mere end 130 lande verden over.


Gurli Gris.

Gurli Gris er en britisk animeret tv-serie for børnehavebørn, der har været sendt i næsten 20 år og har ni sæsoner i over 180 territorier fra 2023. Serien følger Gurli Gris, en fræk lille gris, der bor sammen med sin familie - lillebror, Mor Gris og Far Gris - samt hendes forskelligartede fællesskab af venner. Som et globalt succesfuldt brand forbinder Gurli Gris med forbrugerne på tværs af alle berøringspunkter, fra tv til forlystelsesparker til detailhandel. Som en livslang ven opmuntrer Gurli Gris børn til at springe ind i verden sammen og udforske alt omkring dem, samtidig med at de får selvtilliden til at behandle hver første skridt som et nyt eventyr, fra det daglige til det episke.


Legetøjsnyheder opdaterer naturligvis så snart lanceringsdato for de nye LEGO æsker kendes.


0 kommentarer

Opmerkingen


bottom of page