top of page

LEGO Wicked - Nye LEGO Sæt Kommer Oktober 2024.


LEGO Wicked

Velkommen til en magisk verden af eventyr og underholdning! LEGO Gruppen og Universal Products & Experiences har slået pjalterne sammen for at bringe den populære Broadway-musical "Wicked" til liv i form af fire fantastiske LEGO-sæt. Disse sæt, der lanceres 1. oktober 2024, vil give fans mulighed for at dykke ned i ikoniske scener og udforske kernetemaer, karakterer og sange fra den kommende filmatisering.

Artiklen indeholder reklamelinks.


Teaterkultsuccesen "Wicked" bliver til LEGO eventyr.

Den Grammy- og Tony-vindende musical "Wicked" bliver til en todelt storfilmsbegivenhed, der vil fange publikums opmærksomhed. Den første film får premiere i biograferne den 27. november 2024, mens anden del følger i efteråret 2025. LEGO sættene vil være inspireret af den første films univers og give fans en unik mulighed for at genskabe højdepunkterne fra fortællingen om de onde hekse fra Oz.


Stjernespækket rollebesætning bringer historien til live

Den anmelderroste musical fortæller den utrolige historie om heksene Elphaba (spillet af Cynthia Erivo) og Glinda (Ariana Grande). Elphaba er en modig outsider, der endnu ikke har opdaget sin sande styrke, mens Glinda er en populær ung kvinde, hvis ambitioner og privilegier skjuler hendes sande hjerte. Når de to kvinder udvikler et usædvanligt søsterskab, vil de opildne hinanden på måder, de aldrig kunne have forudset.


Magiske lokationer og karakterer i LEGO-form

Raquel Ojeda Gregorio, LEGO Wicked Design Lead, udtaler: "Wicked har nogle af de mest magiske lokationer og karakterer, og at genskabe det med LEGO klodser er som skabt for Oz. Jeg glæder mig til, at fans får lov at se disse farverige sæt og håber, de vil nyde at udfolde deres fantasi, bygge og fortælle deres egne Wicked-inspirerede historier."


Få et smugkig på de kommende LEGO Wicked sæt

Selvom de fulde detaljer om sættene endnu ikke er blevet afsløret, kan du snart få et smugkig på LEGO Gruppens og Universals kanaler. Hold dig opdateret, for de fire sæt vil blive tilgængelige for køb på LEGO.com/Wicked fra 1. oktober 2024. Forbered dig på at blive opslugt af Oz' fortryllende verden i LEGO-format!


Hvad er "Wicked" egentlig?

For dem, der ikke er bekendt med den populære musical, fortæller "Wicked" den utrolige historie om heksene fra Oz før begivenhederne i "Troldmanden fra Oz". Musicalen følger Elphaba, den grønne heks, der af samfundet anses som ond, og den smukke og populære Glinda, der af alle anses som god. Efterhånden som de to udvikler et usædvanligt venskab, udfordrer de folks fordomme og lærer, at god og ond ikke altid er sort-hvidt.


En kæmpe succes på Broadway og internationalt.

"Wicked" havde premiere på Broadway i 2003 og har siden da høstet enorm popularitet verden over. Musicalen er baseret på Gregory Maguires roman "Wicked: The Life and Times of the Wicked Witch of the West" og har vundet utallige priser, heriblandt tre Tony Awards. Med sin fængende historie, fantastiske sange og stærke budskaber om at acceptere forskelligheder, er det ingen overraskelse, at "Wicked" nu får sin velfortjente filmatisering.


Bag kulisserne: Skabelsen af LEGO Wicked sættene

Processen med at omsætte den fantasifulde verden i "Wicked" til LEGO-form har været en spændende udfordring for designholdet. De har skullet fange essensen af de ikoniske scener, karakterer og lokationer ved hjælp af LEGO-klodsernes unikke æstetik og kreative potentiale. Hver detalje er blevet nøje overvejet for at sikre, at sættene gør den magiske fortælling retfærdighed.


Byg dine egne Wicked-eventyr

En af de store glæder ved LEGO Wicked-sættene er muligheden for at gå på opdagelse i Oz' fantastiske verden gennem leg og kreativitet. Udover at genskabe de ikoniske scener fra filmen kan fans også bygge deres egne unikke eventyr ved at kombinere sættene og lade fantasien få frit løb. Måske kan du opfinde en helt ny historie om Elphaba og Glindas venskab eller skabe dine egne fantasiverdener inspireret af musicalens magiske univers.


Forbered dig på en bølge af Wicked-merchandise

LEGO Wicked-sættene er blot begyndelsen på en stor bølge af merchandise inspireret af den kommende filmsucces. Udover de fantastiske LEGO-sæt kan fans se frem til en lang række andre samleobjekter, legetøj, bøger og meget mere med temaer fra "Wicked". Det er den perfekte mulighed for at vise din kærlighed til den populære musical og dykke endnu dybere ned i dens fortryllende verden.


Bliv en del af LEGO Insiders for eksklusive fordele

Hvis du er en passioneret LEGO-fan, bør du overveje at tilmelde dig LEGO Insiders-programmet. Som medlem får du adgang til eksklusive tilbud, konkurrencer og begivenheder samt mulighed for at vinde gratis LEGO-sæt. Det er den perfekte måde at holde dig opdateret om alle de spændende nyheder fra LEGO-verdenen, herunder de kommende LEGO Wicked-sæt.


Gør dig klar til en magisk oplevelse

Uanset om du er en hårdkogt "Wicked"-fan eller bare nysgerrig efter at udforske den populære musicals univers, er de kommende LEGO Wicked-sæt en oplevelse, du ikke vil gå glip af. Med deres detaljerede design, spændende funktioner og uendelige kreative potentiale lover de at bringe timevis af underholdning og eventyr til både børn og voksne. Forbered dig på at blive opslugt af Oz' fortryllende verden, når disse magiske sæt rammer hylderne den 1. oktober 2024!


0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page