top of page

LEGO's Nyeste Eventyr: Partnerskab med F1!


LEGO & F1

LEGO har indgået et spændende samarbejde med Formel 1, hvilket markerer et nyt kapitel i legetøjsgigantens historie. Dette partnerskab bringer to ikoniske brands sammen og har potentialet til at revolutionere måden, børn og voksne oplever både LEGO og motorsport på. Samarbejdet lover at kombinere LEGOs kreative legeverden med F1s højtydende racerbiler og spændende løb.

Artiklen vil udforske LEGOs vision for dette partnerskab og undersøge F1s forventninger til samarbejdet. Den vil også dykke ned i produktudviklingen og lanceringen af nye LEGO-sæt inspireret af Formel 1. Til slut vil vi se på, hvordan dette partnerskab kan påvirke begge brands og deres fans i fremtiden.

Artiklen indeholder reklamelinks!


LEGO´s Vision for Partnerskabet?

LEGO har en stolt historie med at genskabe F1-biler i LEGO-klodser, og dette nye partnerskab sigter mod at bringe sportens spektakel endnu tættere på alle fans. Gennem LEGO-leg og -byggeri vil partnerskabet gøre det muligt for fans at fejre deres passion for sporten på mere fordybende og spændende måder.

Julia Goldin, Chief Product & Marketing Officer hos LEGO Group, udtaler: "Vi ser frem til at afsløre alt, hvad dette spændende partnerskab har at tilbyde både livslange og nye Formel 1- og LEGO-mærkefans, hjemme og på banen."

Partnerskabet vil lancere i 2025 med fanzone-aktiviteter ved Grand Prix'er og engagerende indhold på tværs af LEGO Groups digitale platforme. En mangfoldig portefølje af nye LEGO-produkter vil genskabe Formel 1-holdene i LEGO-klodser for F1-fans og LEGO-byggere i alle aldre.

Aktiviteter i 2025 vil fokusere på at bringe fans tættere på innovation, teknologi og ingeniørkunst gennem sjov LEGO-byggeri, med interaktive fanzone-aktiviteter gennem hele sæsonen.


F1´s Forventninger.

Formel 1 ser frem til at bringe sporten tættere på fans gennem dette partnerskab med LEGO. Emily Prazer, Chief Commercial Officer hos Formel 1, udtaler, at LEGO-klodsen har skabt en gnist af kreativitet og passion for byggeri hos millioner af børn og voksne verden over. Gennem dette samarbejde vil fans få mulighed for at genskabe og genfortolke Formel 1-verdenen, klods for klods, og dykke dybere ned i sportens mekanik og teknologi gennem leg.

Formel 1 glæder sig til at bringe dramaet og spændingen fra racerløbene til LEGOs passionerede netværk af byggere. Dette giver fans en ny måde at nyde sporten på sammen med venner og familie. I anledning af FIA Formel 1 Verdensmesterskabets 75-års jubilæum vil LEGO-koncernen være til stede ved vigtige løb i 2025-kalenderen for at bringe leg ind i F1-paddocken som aldrig før.

Fans kan se frem til, at det fulde partnerskab, herunder produkter, oplevelser og indhold, vil blive lanceret i tide til 2025 FIA Formel 1 Verdensmesterskabet.


Produktudvikling & Lancering?

LEGO og Formel 1 har annonceret en spændende produktlinje, der vil bringe racerløbets verden til LEGO-fans i alle aldre. Den nye kollektion vil omfatte sæt fra LEGO DUPLO til førskolebørn samt sæt til børn, teenagere og voksne byggere. Alle ti nuværende Formel 1-hold vil blive genskabt i LEGO-klodser, så fans kan fordybe sig i sportens detaljer og teknik.

Partnerskabet sigter mod at gøre Formel 1 mere tilgængeligt for familier verden over ved at fremme innovation, teknologi og ingeniørkunst gennem leg. LEGO-byggere vil få mulighed for at genskabe spændende øjeblikke og ikoner fra racerbanen, pitten og garagen, hvilket giver dem en chance for at opleve elitemotorsportens kompleksitet på en helt ny måde.

Fans kan se frem til, at det fulde partnerskab, herunder produkter, oplevelser og indhold, vil blive lanceret i tide til FIA Formel 1 Verdensmesterskabet i 2025.


Samarbejdet mellem LEGO og Formel 1 har en betydningsfuld indvirkning på begge mærker og deres fans. Dette partnerskab giver mulighed for at skabe nye, spændende produkter og oplevelser, der bringer racerløbets verden ind i LEGOs kreative univers. Fans kan se frem til at bygge og genopleve F1-øjeblikke gennem LEGO-klodser, hvilket giver en helt ny måde at være en del af sporten på.

Alt i alt åbner dette samarbejde døre til at udforske teknologi og innovation gennem leg. Det giver både LEGO- og F1-entusiaster chancen for at fordybe sig i sportens detaljer og teknik på en håndgribelig måde. Med lanceringen af nye produkter og aktiviteter i 2025 ser fremtiden lys ud for dette spændende partnerskab, der lover at bringe glæde og kreativitet til fans i alle aldre.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Opmerkingen


bottom of page