top of page

LEGO NYT: Nye Botaniske Sæt!

LEGO 10370 - Julestjerne

LEGO har netop lanceret to spændende nye tilføjelser til deres Botaniske Kollektion: LEGO Icons Julestjerne og LEGO Icons Krans. Disse sæt giver dig mulighed for at skabe smukke, holdbare dekorationer, der kan pryde dit hjem året rundt. Lad os dykke ned i detaljerne for hvert sæt og se, hvad de har at tilbyde.


LEGO Julestjerne sættet.

Julestjerne-sættet er en imponerende gengivelse af den populære julestjerne. Dette sæt består af 608 klodser og er designet til byggere på 18 år og derover. Når du har samlet det, vil du have en flot plante, der måler over 21 cm i højden, 22 cm i bredden og 17 cm i dybden.

Sættet indeholder:

  • En 'Grande Italia' julestjerne-replika

  • En flettet kurv som urtepotte

  • Grønne blade

  • Fem klynger af levende røde blade

  • Gule cyathia i midten

Prisen for dette sæt er 449.95,- DKK, hvilket gør det til en overkommelig tilføjelse til din LEGO-samling eller som en gave til en planteelsker.


LEGO JULESTJERNE

LEGO Krans sættet.

Krans-sættet er en mere omfattende byggeudfordring med 1.194 klodser. Dette sæt er også beregnet til voksne byggere på 18 år og derover. Den færdige krans måler over 7 cm i højden og 37 cm i både længde og bredde.

Nogle af de bemærkelsesværdige funktioner inkluderer:

  • Fire ophængs løkker til vægmontering

  • Mulighed for at vise kransen som en guirlande

  • Valgmuligheder mellem røde, blå og hvide bær

  • Dekorative elementer som appelsinskiver, kanel og kogler

  • Fyldigt grønt løv, der kan poseres

Prisen for krans-sættet er 899.95,- DKK, hvilket afspejler det større antal klodser og den øgede kompleksitet.


LEGO KRANS

Fælles funktioner og fordele

Begge sæt tilbyder flere fælles fordele:

  1. Afslapningsprojekt: Med to tredjedele af voksne (67%), der indrømmer, at de ønsker nye hobbyer eller passioner, giver disse sæt en mulighed for at deltage i et afslappende projekt.

  2. Fleksibel bygning: Du kan bygge alene eller sammen med familie og venner, hvilket gør det til en social aktivitet.

  3. Dekorative muligheder: Begge sæt er designet til at være elegante udstillingsstykker i hjemmet eller på kontoret.

  4. Sæsonbetonet appel: Mens julestjernen er perfekt til julesæsonen, kan kransen tilpasses til forskellige årstider og lejligheder.

  5. Kreativ frihed: Især krans-sættet giver dig mulighed for at tilpasse udseendet ved at vælge forskellige bærfarver og arrangere dekorative elementer.

  6. Holdbarhed: I modsætning til ægte planter og kranse, vil disse LEGO-kreationer holde år efter år uden at visne eller falme.

  7. Gaveidé: Begge sæt er ideelle gaver til enhver lejlighed, især til dem, der værdsætter både LEGO og botanik.


De nye LEGO Botaniske sæt er tilgængelige til forudbestilling fra den 29. august og lanceres officielt den 1. oktober. Du kan købe dem direkte på LEGO´S WEBSHOP eller via LEGO-butikker og udvalgte forhandlere verden over. Uanset om du er en erfaren LEGO-entusiast eller ny inden for voksen-orienterede byggesæt, tilbyder disse botaniske kreationer en unik og tilfredsstillende bygge oplevelse.


Byggeprocessen og Kreativitet

Når du begiver dig ud i at bygge de nye LEGO Botaniske sæt, vil du opdage, at processen er både berigende og afslappende. Disse sæt er designet til at give dig en tilfredsstillende byggeoplevelse, uanset om du vælger at samle dem alene eller sammen med familie og venner.


Detaljeret byggevejledning.

Hvert sæt kommer med en omfattende og letforståelig byggevejledning. For julestjerne-sættet vil du blive guidet gennem processen med at samle de 608 dele, der udgør den smukke 'Grande Italia' julestjerne-replika. Du vil lære, hvordan du opbygger den flettede kurv som urtepotte, placerer de grønne blade og arrangerer de fem klynger af levende røde blade omkring de gule cyathia i midten.

Krans-sættet, med sine 1.194 dele, tilbyder en mere udfordrende, men lige så tilfredsstillende byggeproces. Vejledningen vil hjælpe dig med at skabe den fyldige grønne base og vise dig, hvordan du integrerer de dekorative elementer som appelsinskiver, kanel og kogler.


Tilpasningsmuligheder?

En af de mest spændende aspekter ved disse sæt er muligheden for at tilpasse dem efter din egen smag. Med krans-sættet kan du vælge mellem røde, blå og hvide bær eller endda skabe din egen unikke kombination. Du har frihed til at placere de dekorative elementer, som du ønsker, og forme det grønne løv for at opnå det perfekte look.

Julestjernen giver dig mulighed for at justere bladenes position for at skabe din egen unikke version af denne klassiske juleplante. Du kan eksperimentere med forskellige arrangementer af de røde blade og grønne blade for at opnå det udtryk, du ønsker.


Dekorative Muligheder & Anvendelser?

De nye LEGO Botaniske sæt åbner op for en verden af dekorative muligheder i dit hjem og på dit kontor. Med deres alsidighed og æstetiske appel kan du bruge disse sæt til at skabe smukke og unikke udstillinger året rundt.


Indretning til boligen.

LEGO Icons julestjerne og LEGO Icons Kransen er perfekte til at tilføje et strejf af elegance og kreativitet til din indretning. Julestjernen, med sin 'Grande Italia' replika, er ideel som et pynt på dit spisebord eller som en dekorativ tilføjelse til din stue. Den flettede kurv som urtepotte giver et autentisk look, der passer godt ind i enhver indretningsstil.

Kransen, med sine 1.194 dele, tilbyder endnu flere muligheder for hjemmeindretning. Du kan hænge den på din væg ved hjælp af de fire medfølgende ophængs løkker eller bruge den som en elegant bordpynt. Kransen måler over 37 cm i både længde og bredde, hvilket gør den til et imponerende fokuspunkt i ethvert rum.

En af de store fordele ved disse LEGO Botaniske sæt er deres holdbarhed. I modsætning til ægte planter og kranse, vil dine LEGO-kreationer holde år efter år uden at visne eller falme. Dette gør dem til en fantastisk investering i din hjemmeindretning.


Kontordekoration.

Disse LEGO Botaniske sæt er ikke kun begrænset til hjemmet - de er også perfekte til at tilføje et personligt præg til dit kontor. Julestjernen, som måler over 21 cm i højden, 22 cm i bredden og 17 cm i dybden, kan være en flot tilføjelse til dit skrivebord eller en reol.

Kransen kan bruges til at bringe lidt natur og kreativitet ind på kontoret. Du kan hænge den på væggen for at tilføje farve og interesse til et ellers kedeligt kontorlokale. Eller du kan bruge den som en unik bordpynt til mødelokalet eller receptionsområdet.

Disse LEGO-sæt kan også være en god samtale starter med kolleger og klienter. De demonstrerer ikke kun din kreativitet og sans for detaljer, men kan også være en sjov måde at bryde isen på eller skabe en mere afslappet atmosfære på arbejdspladsen.


Julepynt & Sæsonbestemt pynt!

En af de mest spændende aspekter ved disse LEGO Botaniske sæt er deres evne til at tilpasse sig forskellige sæsoner og lejligheder.

Julestjernen er perfekt til julesæsonen. Med sine levende røde blade og gule cyathia i midten, kan den bringe julens ånd ind i dit hjem eller kontor. Men dens elegante design betyder, at den også kan bruges som en smuk dekoration året rundt.

Krans-sættet tilbyder endnu flere muligheder for sæsonbestemt pynt. Med valgmuligheder mellem røde, blå og hvide bær, kan du tilpasse kransen til forskellige årstider og højtider. For eksempel:

  1. Til jul kan du bruge de røde bær og tilføje de dekorative elementer som appelsinskiver, kanel og kogler for et traditionelt julekrans-look.

  2. Til forår eller påske kan du bruge de hvide bær og arrangere kransen med et lysere, friskere udseende.

  3. Til sommer eller efterår kan du eksperimentere med de blå bær for et unikt og moderne look.

Du kan endda ændre kransen gennem året for at holde din dekoration frisk og relevant for hver sæson. Dette giver dig mulighed for at være kreativ og udtrykke din personlige stil gennem hele året.

Uanset hvilken sæson eller lejlighed, giver disse LEGO Botaniske sæt dig mulighed for at skabe smukke, holdbare dekorationer, der kan pryde dit hjem eller kontor året rundt. De tilbyder en perfekt balance mellem elegance og leg, hvilket gør dem til ideelle udstillingsstykker for voksne LEGO-entusiaster.

Med deres alsidighed og tilpasningsmuligheder kan disse sæt blive en integreret del af din indretning, der ændrer sig med årstiderne og dine præferencer. De giver dig mulighed for at udtrykke din kreativitet og skabe unikke dekorationer, der afspejler din personlige stil og smag.

Så uanset om du leder efter en ny måde at dekorere dit hjem på, ønsker at tilføje et personligt præg til dit kontor, eller søger den perfekte gave til en planteelsker eller LEGO-entusiast, er disse nye LEGO Botaniske sæt et fremragende valg. De kombinerer det bedste fra to verdener - den tidløse appel af botanisk skønhed og den kreative glæde ved LEGO-byggeri.


LEGO KRANS

De nye LEGO Botaniske sæt har en betydelig indflydelse på både hjemmeindretning og hobbyer for voksne. Med deres unikke kombination af kreativitet og afslapning giver disse sæt folk mulighed for at skabe smukke, holdbare dekorationer, der afspejler deres personlige stil. Tilpasningsmuligheder og sæsonbestemte anvendelser sikrer, at disse LEGO-kreationer forbliver relevante og interessante året rundt.

Alt i alt tilbyder LEGO Icons Julestjerne og LEGO Icons Krans en perfekt balance mellem udfordring og ro. De giver folk chancen for at koble af, udtrykke deres kreativitet og ende med et flot udstillingsstykke. Uanset om du er LEGO-entusiast eller planteelsker, giver disse sæt en tilfredsstillende byggeoplevelse og en unik måde at pynte dit hjem eller kontor på.


0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Kommentarer


bottom of page