top of page

LEGO NYHED! LEGO, Icons - Transformers Bumblebee.

Opdateret: 20. jun.


LEGO 10338, Icons - Transformers Bumblebee

En Ny Milepæl i LEGO Transformers-serien.

I 2024 fejrer den elskede Transformers franchise sin 40 års fødselsdag, og for at markere denne begivenhed introducerer LEGO en ny, spændende tilføjelse til deres populære LEGO TRANSFORMERS serie. Det nye sæt, LEGO Icons - TRANSFORMERS Bumblebee, lover at fange opmærksomheden hos både eksisterende fans og nye tilhængere, der længe har drømt om at deltage i kampen mellem godt og ondt.


Samme Skala som den Ikoniske LEGO Optimus Prime.

Ligesom det tidligere afsløret LEGO TRANSFORMERS Optimus Prime sæt fra 2022 bevarer det nye Bumblebee LEGO sæt den samme imponerende skala. Dette giver entusiaster en enestående mulighed for at konstruere den ikoniske Autobot Bumblebee udelukkende af LEGO klodser. Som en vital ledsager til LEGO Optimus Prime fuldbyrder Bumblebee det legendariske makkerpar og giver fans mulighed for at genskabe episke slag og eventyr.


LEGO 10338 - Bumblebee

En Bemærkelsesværdig Transformation.

Hvad der virkelig adskiller denne model, er dens bemærkelsesværdige evne til at transformere smukt mellem robot og køretøjstilstand uden behov for adskillelse. Denne imponerende funktionalitet åbner op for en enestående alsidighed i legen og giver børn og voksne fri leg til at udfolde deres kreativitet og fantasi.


Detaljeret Gengivelse af den Klassiske Figur.

Med sine 950 legoklodser er dette sæt en yderst detaljeret gengivelse af den ikoniske robot-actionfigur fra 1980'erne. Modellen har bevægelige led, en ion-blaster og en jetpack, der kan konverteres mellem Autobot og køretøjstilstand. Den medfølgende faktaplade, det integrerede LEGO Builder-app med digitale instruktioner og de alsidige udstillingsmuligheder gør sættet til en perfekt gave til Transformers-fans og samlere.


LEGO 10338 - Bumblebee Pris og Tilgængelighed?

LEGO Icons - TRANSFORMERS Bumblebee sættet vil være tilgængeligt for LEGO Insiders fra 1. juli 2024 på www.LEGO.com/Bumblebee og i LEGO butikker for alle fra 4. juli til en vejledende pris på 799,95 DKK


LEGO 10338 - Bumblebee

Produktinformation:

  • Alder: 18+

  • Vejledende udsalgspris: 799,95 DKK

  • Antal klodser: 950

  • LEGO Produkt nr.: 10338

  • Dimensioner:

  • Højde: 25 cm / 9,5 tommer

  • Bredde: 8 cm / 3 tommer

  • Dybde: 11 cm / 4 tommer

  • LEGO Insiders-tilgængelighed: 1. juli

  • Generel tilgængelighed: 4. juli

  • Link: www.LEGO.com/Bumblebee


Transformers: En Legende Genfødt!

Transformers franchisen, der oprindeligt opstod som en legetøjslinje i 1984, har siden da udviklet sig til et globalt fænomen med animerede tv-serier, live-action film og et hav af legetøj. Disse formskiftende robotter, der kan omforme sig til køretøjer og andre genstande, har fanget fantasien hos generationer af fans med deres episke kamp mellem de gode Autobots og de onde Decepticons.


Bumblebee: En Elsket Helt.

Blandt de mange Autobot helte er Bumblebee en af de mest populære og ikoniske. Denne gule, robot er kendt for sin loyalitet, mod og evne til at kommunikere via lydsignaler. Bumblebees charmerende personlighed og utrættelige kamp for retfærdighed har gjort ham til en favorit blandt fans på tværs af aldre og kulturer.


Optimus Prime & Bumblebee: Det Ultimative makkerpar


Mens Optimus Prime er den karismatiske leder af Autobots, er Bumblebee hans trofaste våbenfælle og højre hånd. Den dynamiske duo har optrådt side om side i utallige eventyr og slag, hvor deres samarbejde og venskab har været afgørende for at besejre Decepticons. Med LEGO's seneste tilføjelse af LEGO Bumblebee kan fans endelig genskabe dette ikoniske makkerpar i deres egne LEGO opbygninger og lege.


Legens Kraft og Kreativitet.

LEGO har altid troet på legens transformerende kraft og evne til at fremme kreativitet og fantasi. Ved at give fans mulighed for at bygge deres egne versioner af Bumblebee og Optimus Prime åbner LEGO en dør til uendelige eventyr og historier. Uanset om det er at genskabe klassiske scener fra film og shows eller at skabe helt nye fortællinger, tilbyder disse sæt en legende platform til udforskning og sjov.


Digitale Forbedringer hos LEGO.

I takt med den teknologiske udvikling har LEGO også omfavnet digitale værktøjer for at forbedre byggeprocessen. Det integrerede LEGO Builder-app giver brugerne adgang til 3D-instruktioner og interaktive vejledninger, hvilket letter opbygningen og giver en mere engagerende oplevelse. Denne digitale integration viser LEGO's fortsatte stræben efter at forblive relevant og tilgængelig for nutidens publikum.


Bæredygtig Innovation.

Ud over at levere underholdning og kreativ leg har LEGO også forpligtet sig til bæredygtig innovation. LEGO har taget skridt mod at indføre mere miljøvenlige materialer i deres produkter, såsom plantebaseret plast fra sukkerrør. Denne indsats for at mindske deres miljøaftryk afspejler virksomhedens ansvarlige tilgang og ønske om at skabe en bedre fremtid for kommende generationer af legebørn.


LEGO & Transformers i Fremtiden?

Mens Transformers franchisen fortsætter med at vokse og udvikle sig, lover LEGO at forblive en trofast partner i at bringe disse ikoniske karakterer til live i byggelegetøj. Med kommende udgivelser af flere sæt og eventuelle samarbejder med andre populære franchiser, ser fremtiden lys ud for fans af både LEGO og Transformers. Uanset hvad der venter forude, er én ting sikker: eventyret, kreativiteten og glæden ved at lege vil altid være i centrum.


LEGO 10338 - Bumblebee



0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page