top of page

LEGO Julekalender 2024 - Oplev Magien.

Opdateret: 27. maj


Når september måned indfinder sig, fyldes butikshylderne med LEGO Julekalendere.

Denne artikel indeholder reklamelinks.





Hver årstid har sine traditioner, og intet markerer starten på julestemningen som LEGO® julekalenderne, der lander i butikkerne allerede i september. For de mest magiske øjeblikke under december himmelens stjerner, forvandles hver dag til en ny eventyrlig LEGO byggeoplevelse for børnene, skabt med den højeste standard inden for legetøjsinnovation, som LEGO® er kendt og anerkendt for verden over.



LEGO Harry Potter Julekalender.

I det magiske univers af LEGO Harry Potter™ Julekalender 2024 (76438), får passionerede fans og ivrige byggere chancen for at dykke ned i Hogwarts' fortryllede verden allerede inden jul. Paradoksalt bliver ventetiden til jul forkortet og samtidig beriget, når barnlige hjerter dag for dag åbner for nye stykker af en detaljerig og ikonisk fortælling, der vækkes til live gennem karakteristiske minifigurer og nøje udformede minimodeller.



Magiske byggeeventyr med en LEGO Julekalender 2024.

Hver LEGO Julekalender åbner døren til en verden af fantasi og narrativ rigdom, hvor børn kan opføre scener fra deres yndlingshistorier. Med omhyggeligt designede elementer tilbydes en lidenskabelig og interaktiv byggeoplevelse, der fejrer både sæsonen og fantasien.

LEGO klodser kan genanvendes og kombineres på uendelig mange måder, hvilket fremmer børns kreativitet og innovationsevner.

Med hver låge, der åbnes, fremkommer nye karakterer og mini-dioramaer, som pirrer nysgerrigheden og udvider legens dimensioner. Gennem disse daglige byggeeventyr lader LEGO børnene udforske større narrative tematikker, samtidig med at de knytter bånd til figurer og scener, der evigt vil minde om julens magi.


Minifigurer og julecharme.

Minifigurerne er det pulserende hjerte i enhver LEGO Julekalender.

  • Harry Potter Julekalender (76438) - magiske figurer som Harry Potter og professor Flitwick

  • City Julekalender (60436) - en mangfoldighed af figurer klædt i festlige kostumer

  • Disney Julekalender (43253) - ikoniske Disney® karakterer i LEGO® minifigurer.

  • Friends Julekalender (42637) - figurerne fra Heartlake City.

Hver figurs detaljer og tilknytning til temaet forstærker julens fortryllende atmosfære.

Gennem opdagelsen af hver figur øges spændingen, og julefortryllelsen intensiveres dag for dag.


LEGO City's Festlige Nedtælling Til Jul.

LEGO City Julekalenderen (60436) inviterer børn ind i en eventyrlig nedtælling, hvor hver dag frem til den 24. december er en invitation til nyfortolkede juleklassikere og spirende fantasiverdener. Sparkende til nysgerrighed og fantasi, åbner de små låger op for en kalejdoskopisk vifte af minifigurer og mini-modeller, som hver især bidrager til en fortælling om vinterens vidundere og juletidens jubel.

Som et hjertevarmt “før jul” eventyr er hver låge en ny scene i en større fortælling, der udfolder sig ligesom flager af den første sne dækker en vinterlandskab. De søde og sjove karakterer forsynet med særligt tilbehør, byder på leg og læring og opmuntrer til timer af fantasifuld juleleg.



Lav en LEGO vinterlandsby.

Åbn lågerne til en helt ny dimension af julemagi med LEGO julekalenderne. Hver kalender indeholder elementer, der kollektivt skaber en charmerende og detaljeret vinterlandsby, perfekt som baggrund for unikke juleeventyr.

Med LEGO City julekalenderens (60436) foldelige legemåtte transformerer hvert nyt minisæt, karakter og tilbehør gradvist juleforventningens spænding til en fysisk, snedækket by scene. Forestil dig de små LEGO-borgere, der krydser gaderne, besøger det lille torv og fejrer julen med hver deres historie og karakteristika. Ungernes fantasi vil få frit spil, når de arrangerer og tilpasser landskabet efter eget ønske.

LEGO Friends julekalenderen (42637) tilføjer en varm og personlig dimension med scener fra Paisleys og Ollys barndom og tilbyder byggeaktiviteter, som forvandler hver låge til en del af landsbyen. Både figurene og deres rekvisitter indgår i det hyggelige vintermiljø og skaber en nostalgisk atmosfære, som opmuntrer til historiefortælling og rolleleg.

I takt med at samlingen vokser, kan børn kombinere elementerne fra alle fire LEGO julekalendere for at skabe en ultimativ, malerisk vinterlandsby. Det sammenflettede univers af Harry Potter (76438), LEGO City, Disney (43253) og LEGO Friends åbner op for en verden, hvor magi møder hverdagens charme og Disney-drømme. Nu kan utallige fortællinger finde sted, hvor LEGO figurer fra forskellige serier fejrer julen sammen i et barns skabte vinterlandskab.


Daglige LEGO overraskelser.

LEGO Julekalendere tilbyder en enestående daglig oplevelse med spændende byggesæt gemt bag hver kalenderlåge i denne jule advent tid. Imens børnene venter på juleaften & gaver er en julekalender fra LEGO fantastisk.

  • Minimodeller, som fremmaner julestemning.

  • Figurer, der udvider universerne i LEGO Harry Potter™, City, Disney og Friends.

  • Juledekorerede elementer og tilbehør til minifigurer.

  • Byggeinstruktioner, der sikrer en jævn byggeproces for børn.

  • Sjove og kreative aktiviteter, der engagerer børnenes fantasi.

Med hver låge følger nye dele, som glædeligt overrasker og tilfører julekalenderkollektionen varierede legemuligheder.

Den daglige afsløring af overraskelser hjælper med at skabe en følelse af forventning og glæde på vej mod juleaften & en spændende julegave.


Disney Magi i LEGO Format.

Den fortryllende verden af Disney bliver levende med hver lågeåbning i LEGO Disney Julekalender 2024 (43253). Igennem den daglige tradition kan børns fantasi koble sig på den magiske rejse gennem det velkendte Disney-univers, hvor klassiske historier og figurer genopleves i LEGO format. Med ikoniske figurer som Elsa og Ariel og de elskelige dyrevenner som Pua og Sven, bringes en hver dag i december nærmere et fortryllet juleeventyr.

Når nedtællingen til den storslåede julefest begynder, transformerer LEGO måde at interagere med Disney's magi. Overraskelserne, der venter bag kalenderens låger, sikrer at børnenes byggeevner og fortælleglæde fortsat blomstrer, mens de samler eget Disney univers hjemme. Disse fantasifulde stunder med LEGO er en uvurderlig mulighed for at skabe varige juleminder sammen med yndlings Disney-karakterer.


Minifigurer og eventyr.

Minifigurerne i LEGO Disney Julekalenderen er mere end blot legetøj - de er nøglen til eventyrlige verdener. Hver figur repræsenterer en portal til nyfortællinger af elskede eventyr, og når børn åbner en låge, træder de ind i en magisk fortælling, hvor de kan forme handlingen selv.

Eventyr venter hver dag i december, da denne LEGO julekalender inviterer børn til at bygge og genoplive episoder fra deres yndlings Disney fortællinger. Med hjertevarmende figurer som Elsa og Ariel og charmerende dyr som Pua og Sven forvandles deres stuer til scener fyldt med kreativitet og fantasi. Det er som at bladre gennem en interaktiv historiebog, der hver dag byder på nye scener og karakterer, som sammenkobles til den endelige julefortælling.

LEGO's minifigurer bliver en del af børnenes legerepertoire, der inspirerer til rollespil og udvikler følelsesmæssig intelligens. Mens børnene udforsker forholdet mellem karaktererne, fordyber de sig i dybden af venskaber og eventyr, der ligger i julekalenderens detaljerige verden.

Endelig skaber minifigurerne og deres medfølgende eventyr et fundament for kreativ udfoldelse. LEGO har mesterligt designet kalenderen, så den tilskynder til narrativ leg, hvor hver figur spiller en central rolle i barnets egenfortælling. Gennem leg lærer børnene betydningen af hver karakter, mens de opbygger et personligt forhold til de historiske Disney skikkelser og opdager nye facetters af julemagiens glæde.


Udvid Legen Før & Efter Jul Med LEGO.

Efter juledagene fortsætter de LEGO konstruerede eventyr med at inspirere. De minutiøst detaljerede figurer og modeller fra julekalenderen indbyder til endeløs fortælling og leg, ikke kun i december, men langt ind i det nye år.

Legen begrænser sig ikke til julens rammer. Hver LEGO figur og model kan integreres i eksisterende samlinger og skabe nye spiluniverser og fortællinger.

Det er her, LEGO's genialitet for alvor kommer til udtryk. Intentionen er at legetøj fra julekalenderen ikke kun repræsenterer en daglig overraskelse, men også bidrager til en udvidet LEGO oplevelse. De forskelligartede tematiske sæt appellerer til en bred vifte af interesser, hvilket sætter børnenes kreativitet i højsædet og understøtter udviklingen af deres narrative færdigheder.

Givende aspekter af disse legesæt inkluderer den varige tiltrækningskraft, som opstår, når legetøjet integreres i børnenes eksisterende legesæt. LEGO formår at skabe dynamiske og modulære legeklodser, hvor hver del kan kobles sammen eller omgrupperes for at konstruere nye scenarier og fortællinger. Det tilskynder børnene til at praktisere rummelig tænkning og logik, mens de skaber deres egne unikke verdener længe efter, at julefestlighederne er overstået.


LEGO Friends Julehygge.

Med LEGO Friends Julekalender 2024 indbydes børn ind i en verden af fortællinger og traditioner, der vækker julens magi til live. Her samles minder og skaber nye i samvær med Paisley, Olly og deres familie.

Hver låge er en dør til en hyggelig højtids scene, hvor julens glæder udforsket gennem legende interaktioner og opbyggelige overraskelser, som inviterer til timers fantasifuld leg. Den følelse af samhørighed og festlighed, sættet inspirerer til, bidrager til en indlevende og hjertevarm forberedelse til julen.

Selve byggeprocessen - fra daglige små opdagelser til det store juleeventyr - styrker børns finmotoriske evner og opmuntrer til samarbejde og deling af glæden ved at bygge sammen.



Genoplev minder med Paisley og Olly.

LEGO Friends Julekalender 2024 byder på nostalgiske øjeblikke med Paisley og Olly, mens de vender tilbage til deres barnlige juleglæder.

  • En katapult til snesjov.

  • Bagesæt til småkager.

  • Et brev til julemanden.

  • Snowboard og skumfiduser ved bålet.

Paisley og Ollys jul er fyldt med byggelige aktiviteter, der hver især indbyder til en interaktiv og lærerig leg.

Sammensætning af de kreative byggeelementer skaber en hjertevarm atmosfære, der hylder de små glæder ved juletid.




LEGO STAR WARS JULEKALENDER.

For LEGO Star Wars fans er der intet bedre end at fejre årets højdepunkt med en julekalender fuld af figurer, køretøjer og andre ikoniske elementer fra den elskede franchise. LEGO Star Wars Julekalender 2024 (75395) lover at tage byggere på en utrolig rejse gennem 25 år med galaktiske eventyr i LEGO form.

Fra de første X-wing-jagere og TIE-jagere til de seneste tilføjelser som Crimson Firehawk og Ghost, denne julekalender hylder højdepunkterne i LEGO Star Wars seriens rige historie. Med 18 miniaturemodeller, 5 samlerfigurer og en LEGO figur af en superkampdroide, er der masser af overraskelser gemt bag de 24 låger.


Med 24 overraskelser i form af miniaturer, figurer og andre byggedele, lover LEGO Star Wars Julekalender 2024 at sprede juleglæde hver eneste dag. Uanset om du er barn eller voksen fan, vil denne kalender give timevis af kreativ leg og inspiration til at genopleve galaksens eventyr.

Fra 1. december kan du begynde at åbne lågerne og samle de spændende modeller én efter én. Når alle delene er samlet, kan du bruge dem til at iscenesætte dine egne Star Wars-historier eller udstille dem som samlerobjekter.


Med 368 elementer i æsken, er LEGO Star Wars Julekalender 2024 en gave, der vil sprede glæde hos LEGO byggere og Star Wars fans i alle aldre. Uanset om du er på udkig efter en sjov aktivitet til at dele med familien i december, eller om du bare ønsker at genopleve minderne fra galaksens eventyr, er denne kalender et "must-have" for enhver samler.



I den kommende julesæson kan du overraske en ung Marvel-entusiast med den spændingsfyldte LEGO Spider-Man julekalender 2024 (76293). Dette sæt byder på superhelteeventyr, byggemuligheder og LEGO Marvel Spider-Man minifigurer - den perfekte december overraskelse for drenge og piger fra 7-årsalderen.


Bag hver af de 24 låger gemmer sig en daglig overraskelse, som børn kan nyde i optakten til juleaften. Kalenderen summer af sjov og kreativitet med 5 minifigurer, inklusive Spider-Man, Green Goblin, Miles Morales, Ghost-Spider og Venom. Derudover finder man små byggeelementer og tilbehør, der genspejler ikoniske scener fra Spider-Man-filmene.


Byg og leg med LEGO juletilbehør.

Gennemtænkt design og innovativt tilbehør transformerer LEGO sæt til mere end blot byggelegetøj. Med detaljerede juleminifigurer og tilbehør åbner LEGO for en verden af rollespil og historiefortælling.

Fascinationen ved at konstruere disse miniature juleværksteder, tog og festlige borde er, at de skaber en levende kulisse for børnenes juleeventyr. Lågerne afslører dagligt nye elementer, der kan integreres i den igangværende fortælling, hvilket intensiverer forventningens glæde.

LEGO Julekalenderne 2024 byder på en skattekiste af dele, som engagerer i en dybere, mere nuanceret leg. Børn lærer at forstå og værdsætte julens symboler gennem de minutiøse konstruktioner og figurerne, der ledsager dem.

Selv efter julefestlighederne fortsætter det samlede tilbehør med at inspirere til nye lege og byggeprojekter. Denne holdbarhed af design sikrer at LEGO juletilbehøret bliver ved med at glæde langt ind i det nye år.


Så Godt Så Langt! Men hvor kan jeg så finde & købe en LEGO Julekalender 2024?

Første sted at kigge er naturligvis på LEGO´s egen webshop :)




Udover at købe dem direkte hos LEGO findes der også en masse andre gode steder at finde LEGO & dermed selvfølgelig også LEGO Julekalendere. Nedenfor har vi samlet nogle af de ( synes vi ) bedste steder at handle LEGO.









LEGO 42637 - Julekalender 2024 - Lego Friends - Æsken
LEGO 42637 - Julekalender 2024 - Lego Friends - Æsken



0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page