top of page

LEGO IDEAS DUNGEONS & DRAGONS.

Opdateret: 31. jul.



LEGO IDEAS: Fra Fans til Fremtidens Designere.

LEGO IDEAS giver fans mulighed for at indsende deres egne LEGO klods ideer i håb om at få deres koncept bragt til live med hjælp fra LEGO's mesterdesignere. Det er en unik chance for fans til at dele deres passion og kreativitet med resten af verden.



DUNGEONS & DRAGONS: En Rejse ind i Fantasiens Verden.

I 50 år har DUNGEONS & DRAGONS fortryllet fans med nyskabende gameplay, der har givet venner og familie mulighed for at opleve eventyr i fantasiverdener sammen. Med over 50 millioner fans globalt, har DUNGEONS & DRAGONS formået at skabe en stor indflydelse på mange forskellige medieformer, herunder videospil, romaner, tegneserier og meget mere.


LEGO IDEAS DUNGEONS & DRAGONS: En Uforglemmelig Sammensmeltning

I anledning af DUNGEONS & DRAGONS 50 års jubilæum har LEGO Gruppen og Wizards of the Coast slået sig sammen for at skabe det første LEGO IDEAS DUNGEONS & DRAGONS sæt. Mere end 600 LEGO fans indsendte deres DUNGEONS & DRAGONS inspirerede designs, men vinderen var 32-årige Lucas Bolt fra Amsterdam, også kendt som BoltBuilds.


Lucas Bolts Vision.

Lucas Bolt skabte sin version af spillet i LEGO klodser og arbejdede derefter tæt sammen med LEGO Designteamet for at udvikle det unikke miljø, der er repræsenteret i det endelige sæt. Lucas' design perfekt fangede spændingen ved hver DUNGEONS & DRAGONS oplevelse og var en fejring af spillets kerneværdier: samarbejde, kreativitet og eventyr


Design og Detaljer.

Sættet indeholder 3,745 dele & er utroligt detaljeret og indeholder en kro med et aftageligt tag, så du kan se ind til øverste etage. Sættet indeholder også en fangekælder og et tårn. Der er inkluderet seks LEGO minifigurer – Orc Rogue, Gnome Fighter, Elf Wizard og Dwarf Cleric, plus "klods byggede" monstre, såsom en beholder, en owlbear og en displacer beast. Det indeholder også den gigantiske Cinderhowl røde drage, som byggere kan vikle rundt om tårnet.


LEGO Dungeons & Dragons: Den røde drages fortælling - Minifigurer
LEGO Dungeons & Dragons: Den røde drages fortælling - Minifigurer

Fejring af det Nye Sæt.

I forbindelse med lanceringen af det nye sæt, inviterede LEGO Gruppen kendte DUNGEONS & DRAGONS spillere til LEGO House for en episk spilaften. Anjali Bhimani overtog rollen som Dungeon Master og blev ledsaget af Luis Carazo og Ginny Di, samt fan designer Lucas og LEGO Designer Jordan Scott, som alle deltog i et episk eventyr på et meget specielt, skræddersyet LEGO DUNGEONS & DRAGONS bord.


LEGO Dungeons & Dragons: Den røde drages fortælling - Der Spilles :)

LEGO IDEAS DUNGEONS & DRAGONS: Den Røde Drages Fortælling!

LEGO IDEAS DUNGEONS & DRAGONS: Den Røde Drages Fortælling sættet er tilgængeligt for LEGO Insiders fra den 1. april 2024 via LEGO butikker og LEGO.COM/DUNGEONS&DRAGONS og for alle fra den 4. april 2024 til en pris på ca. 2800,- Desuden vil alle køb af LEGO IDEAS DUNGEONS & DRAGONS: Den Røde Drages Fortælling sættet mellem den 1-7 april modtage en LEGO DUNGEONS & DRAGONS "Mimic Dice Box" som en gratis gave.


LEGO Dungeons & Dragons: Den røde drages fortælling - Æske Bagside
LEGO Dungeons & Dragons: Den røde drages fortælling - Æske Bagside

DUNGEONS & DRAGONS Eventyrbog

Fans kan også få en specielt lavet DUNGEONS & DRAGONS eventyrbog, skabt i partnerskab af Wizards of the Coast & LEGO, for at tilbyde en helt ny og unik spiloplevelse. Bogen er tilgængelig for LEGO Insiders som en gratis digital download, eller som en paperback bog for 2,700 Insider points (mens lager haves). Bogen kan også findes på D&D- Beyond sammen med karakterark, en digital terning og mere.


LEGO - Dungeons & Dragons - Eventyrbog

LEGO DUNGEONS & DRAGONS Minifigurer Serien.

LEGO DUNGEONS & DRAGONS Minifigur serien vil blive lanceret i september 2024. Det er en spændende mulighed for fans til at udvide deres LEGO IDEAS DUNGEONS & DRAGONS samling og bringe deres fantasier til live på nye og spændende måder.


Fantastisk Samarbejde!

LEGO IDEAS DUNGEONS & DRAGONS sættet repræsenterer en utrolig fusion af to kreative brands og fejrer 50 år med fantasifuldt gameplay. Med utallige detaljer og autentiske elementer, vil LEGO IDEAS DUNGEONS & DRAGONS sættet uden tvivl tilbyde fans en uforglemmelig bygge og spiloplevelse.


LEGO Dungeons & Dragons: Den røde drages fortælling
LEGO Dungeons & Dragons: Den røde drages fortælling

LEGO Dungeons & Dragons: Den røde drages fortælling - Stemning På Bordet


0 kommentarer

Comments


bottom of page