top of page

LEGO Icons Retro Radio - Velkommen til en Nostalgisk Rejse.


LEGO 10334, Icons - Retro-radio

I en tid hvor retro-stemningen er på sit højeste, har LEGO® Icons Retro Radio-sættet ankommet som en hyldest til de ikoniske musikalske stilarter fra 1950'erne og 1960'erne. Dette 906 brikkers sæt lover at tage dig med på en unik tidsmaskinerejse, hvor du kan opleve den nostalgiske charme fra fortiden kombineret med nutidens bekvemmeligheder.

Denne artikel indeholder reklamelinks.


Efter at have samlet dette imponerende byggesæt, kan du nyde den autentiske retro-oplevelse ved at dreje på radiobygningens knap for at tænde eller slukke for lyden eller skifte mellem forskellige forudindspillede lyde i lydbrikken – nøjagtig som på en ægte retro-radio. Men vent, der er mere! Med et moderne tvist kan musikelskere indsætte deres mobiltelefon bag på radioen og skjule den, så de kan afspille deres yndlingsmelodier.


En Tidsrejse til Musikkens Gyldne Æra

1950'erne og 1960'erne var årtier, hvor musikken blev en magtfuld form for kreativitet og selvudtryk. LEGO® Icons Retro Radio-sættet fanger essensen af denne periode med sin vintage-dekoration og livlige farver. Den retro-inspirerede radio passer perfekt ind i ethvert moderne hjem og fungerer som et fængende dekorativt midtpunkt.


Nostalgiens Magi i Nutidens Verden

Udover at være en hyldest til fortiden, er LEGO® Icons Retro Radio-sættet også et perfekt gaveidé til enhver lejlighed. Uanset om du er en lidenskabelig musikelsker, en retro-entusiast eller bare nyder den unikke charme ved at samle LEGO-klodser, vil dette sæt give dig en uforglemmelig oplevelse.


Detaljer om LEGO - Icons Retro Radio

For at give dig et dybdegående indblik i dette fantastiske sæt, har vi samlet alle de vigtigste detaljer for dig:

  • Aldersmålgruppe: 18+

  • Pris: 899,95 I Vejl. Udsalg

  • Antal brikker: 906

  • Produktnummer: 10334

  • Dimensioner: Måler over 32 cm (13 tommer) høj, 23 cm (9 tommer) bred og 7 cm (2,5 tommer) dyb

Tilgængelighed og Køb

LEGO - Icons Retro Radio-sættet vil være tilgængeligt for LEGO Insiders fra 1. juni 2024 på www.LEGO.com/radio og i LEGO-butikker for alle ligeledes fra 1. juni.



LEGO 10334 - Retro Radio_billede 2



0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page