top of page

Lego Fejrer 85 år med Batman med det nye LEGO DC Batman Gotham City Skyline sæt.

Opdateret: 26. mar.



LEGO er kendt for deres ikoniske byggeklodser og fantastiske sæt, der bringer vores yndlingsuniverser til live. Og nu er de tilbage med et nyt LEGO DC Batman Gotham City Skyline sæt, der fejrer 85 år med Batman. Dette sæt er en fantastisk genskabelse af Gotham City, som vi kender det fra "Batman: The Animated Series". Med 4.210 dele er dette et drømmesæt for enhver Batman-fan.

Et atmosfærisk sæt.

LEGO DC Batman Gotham City Skyline sættet er en imponerende 3D-rekonstruktion af Gotham Citys skyline i LEGO-klodser. Hver enkelt tårn og bygning er omhyggeligt genskabt for at skabe ikoniske steder fra "Batman: The Animated Series". Du vil finde Gotham City Court, Arkham Asylum, den klassiske Batwing og Bat Signal i dette sæt. Men det stopper ikke her! Sættet er også fyldt med påskeæg og elskede karakterer som Catwoman, The Joker, Harley Quinn og selvfølgelig Batman selv. Nogle dele af sættet kan endda åbnes for at afsløre flere detaljer indeni.


Det perfekte sæt til DC-fans.

Gotham City Skyline sættet er ikke bare en fantastisk byggeoplevelse, det er også et imponerende udstillingsstykke. Du kan vælge at hænge det på væggen eller placere det på en hylde, hvor det vil tiltrække opmærksomhed fra alle Batman-fans. Med sine 4.210 dele er sættet også en udfordring, der vil holde dig optaget i mange timer.

Produktinformation:

Her er nogle vigtige detaljer om LEGO DC Batman Gotham City Skyline sættet:

  • Alder: 18+

  • Antal dele: 4210

  • Produktnummer: 76271

  • Dimensioner: L: 41,6 cm, H: 6 cm og B: 76 cm

  • Tilgængelighed: fra ca. den 4. april 2024.

Du kan finde mere information om dette sæt på LEGOs officielle hjemmeside.


Fejr 85 år med Batman.

I år er det 85 år siden, at Batman først blev introduceret til verden, og det skal fejres. LEGO DC Batman Gotham City Skyline sættet er en del af denne fejring, og det er et must-have for enhver Batman-fan. Med dets imponerende detaljer og ikoniske Gotham City-rekonstruktion er dette sæt en fantastisk måde at hylde den mørke ridder på.

Så gå ikke glip af chancen for at fejre 85 år med Batman. Grib fat i LEGO DC Batman Gotham City Skyline sættet og byg din egen version af Gotham City derhjemme. Det er en oplevelse, du ikke vil fortryde.


Batman: The Animated Series Gotham City™

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page