top of page

LEGO Architecture Notre Dame & LEGO Art Mona Lisa.


LEGO Notre Dame & LEGO Mona LIsa

Elsker du at rejse og har en forkærlighed for fransk kultur og historie?

Denne artikel indeholder reklamelinks.


LEGO Group har netop lanceret to nye banebrydende sæt, der lader dig opleve magien ved Paris' mest berømte vartegn - lige fra dit eget hjem. Med disse sæt kan du dykke ned i den rige arv og fængslende fortid, som den franske hovedstad er så kendt for.


Genskab et Mesterværk Med LEGO Art Mona Lisa.

Dette unikke sæt inviterer kunst- og LEGO-entusiaster til at genskabe Leonardo da Vincis ikoniske Mona Lisa-maleri i en spændende 3D-fortolkning. Bestående af 1.503 LEGO-elementer og nye nuancer, gengiver sættet maleriet med nøjagtige farver, som da Vinci brugte dem for over 500 år siden.

En detalje, der gør dette sæt ekstra særligt, er den lakerede, aftagelige guldramme, så dit LEGO-kunstværk kan hænges op på væggen som en ægte udstilling. LEGO-designer Milan Madge fortæller begejstret:

"Det har været en sand fornøjelse at bringe et så særligt kunststykke til live i LEGO-form. Mona Lisa er verdensberømt, men vores fortrolighed med maleriet kan skygge for, hvor banebrydende et kunstværk det er. En kulmination af da Vincis livsvarige studier af videnskab og natur, er Mona Lisa pakket med historier og detaljer, som vi nøje har udforsket og implementeret."

For at gøre oplevelsen endnu mere inddragende vil en dedikeret podcast-episode følge med sættets lancering 1. oktober. Sættet kan dog forudbestilles allerede nu på LEGOS side.


LEGO Mona Lisa

Genskab Notre-Dame de Paris' Arkitektoniske Evolution.

Hvis du er en rejse-, historie- eller arkitekturentusiast, vil du elske det nye LEGO Architecture Notre-Dame de Paris-sæt. Dette detaljerede byggesæt tager dig med på en rejse gennem den arkitektoniske udvikling af Pariser-landemærket - fra den første sten blev lagt i 1163 til Notre-Dames majestætiske udseende før branden i 2019.

En særlig funktion ved sættet er den aftagelige tagkonstruktion, der giver et kig ind i den legendariske katedral og dens roser, indvendige søjler, gotiske buer og de to tårne. Ifølge designer Rok Žgalin Kobe var det vigtigt at indfange bygningens autentiske udvikling:

"I designet af LEGO Architecture Notre-Dame de Paris forsøgte vi ikke blot at gengive dens ydre udseende, men også den måde og de stadier, som originalen blev bygget på. Vi ønskede, at LEGO-fans kunne gå i fodsporene på den arkitektoniske rejse og evolution, som landemærket gennemgik under sin konstruktion for at opnå en dybere forståelse for dets virkelige modstykke."


LEGO Notre Dame

Skab Dit Eget Parisiske Kunstgalleri Derhjemme.

De to nye sæt er skabt til at bringe den franske hovedstads rige kulturarv tættere på dig. Uanset om du er kunstelsker, rejseentusiast eller blot nyder at fordybe dig i fængslende historier gennem LEGO-byggeri, vil disse sæt lade dig opleve Paris' magi på en helt ny måde.

Byg og udforsk Mona Lisas mystik og Notre-Dames arkitektoniske grandeur i dit eget tempo. Med LEGO Groups omhyggelige research og autentiske gengivelser kan du skabe dit eget lille parisiske kunstgalleri derhjemme. Lad dig indfange af de klassiske motiver og fordyb dig i fascinerende detaljer, mens du nyder den afslappende byggeproces.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page