top of page

LEGO 43242 - Snehvide & De 7 Små Dværge

Opdateret: 26. mar.


Kilde: LEGO.COM


LEGO - Snehvide & De 7 Små Dværge

Artiklen Indeholder Annonce-Link.


LEGO Præsenterer det nye lego sæt - LEGO|Disney Snehvide & de syv små dværge hytte sæt, der er inspireret af den ikoniske tegnefilm. Dette sæt er en hyldest til den allerførste Disney prinsessekarakter og genskaber omhyggeligt de mindeværdige detaljer fra Walt Disney Animation Studios' film i form af LEGO klodser.

LEGO - En hyldest til den originale Disney film.

Det nye LEGO 43242 - Snehvide & De 7 Små Dværge LEGO sæt er baseret på den originale Disney tegnefilm fra 1937 og består af imponerende 2228 LEGO klodser. Sættet inkluderer 10 minifigurer, herunder Snehvide, de syv små dværge, prinsen, dronningen med det røde æble samt de tilhørende dyrevenner. Derudover indeholder sættet en ønskebrønd med en due samt en glasæske, der skildrer Snehvides opvågnen.

I det fortryllende skovområde er den ikoniske hytte fyldt med nostalgi og detaljer. Hytten har blandt andet et soveværelse med syv senge, et rum med et orgel, et bage bord, en vask og skabe.

LEGO Snehvide og de syv små dværge sættet vil være tilgængeligt Hos LEGO´s Webshop & LEGO butikker fra den 4. marts 2024.


LEGO 43242 - Snehvide & De 7 Små Dværge.


LEGO - Snehvide & De 7 Små Dværge


LEGO - Snehvide & De 7 Små Dværge


LEGO - Snehvide & De 7 Små Dværge - box bagside

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page