top of page

Legetøjsnyhed - Barbie Color Change Havfrue.

Barbie lancerer ny farveskiftende havfruedukke.


Barbie Havfrue

Kilde: TOY WORLD


Barbie brandet er klar til at lancere en ny farveskiftende havfruedukke, der forvandler sig under både varmt og koldt vand og leveres med stilfuldt tilbehør. Denne spændende nyhed tilføjer nye produkter til Barbie Fantasi segmentet og giver børnene mulighed for at skabe deres egne eventyr.

Barbie Color change havfrue.

Den nye Barbie Color Change Havfrue dukke er designet med smukke detaljer fra hoved til fin. Dukken har langt hår, som børnene kan rede ud og style på forskellige måder for at skabe endeløs sjov.

Dukkens farver forvandler sig, når den dyppes i iskoldt vand. Hendes hår, korset og hale skifter til en lilla farve. Når hun derefter dyppes i varmt vand, vender hun tilbage til sin oprindelige lyserøde farve.


Medfølgende tilbehør.

Dukken leveres med forskelligt tilbehør, herunder et pandebånd, en choker og en blomsterhalskæde, som er designet til at style hende, inden de spændende eventyr begynder. Hun har også en mini delfinven, der følger med og tilføjer endnu mere sjov til legen.


Andre Barbie nyheder.

Udover den farveskiftende havfruedukke har Barbie også lanceret Mini BarbieLand serien. Denne serie indeholder de mest ikoniske dukker, køretøjer og lege sæt i en mindre version.


Barbie Colour Change havfrue dukken er en fantastisk tilføjelse til Barbie sortimentet. Med dens farveskiftende evner og medfølgende tilbehør vil den helt sikkert skabe glade lege og kreative eventyr for børnene.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page