top of page

Julekalender med Legetøj 2024

Opdateret: 27. maj


Pokemon julekalender

Julekalendere Fra LEGO til Schleich.

Julen er en tid fuld af forventning og glæde, især for børn. En af de mest elskede traditioner i denne tid er julekalenderen, en nedtælling til juleaften. Men i stedet for den traditionelle chokoladekalender, hvorfor ikke overveje en legetøjs julekalender? I denne artikel udforsker vi et udvalg af legetøjskalendere fra populære mærker som LEGO, Playmobil, Barbie, og flere.


LEGO Julekalender 2024


LEGO julekalendere er en favorit blandt børn og voksne. Hvert år udgiver LEGO temaer, ofte med særlige minifigurer og festlige konstruktionssæt. Disse kalendere er ikke kun en daglig overraskelse men også en kilde til kreativ leg, der fortsætter langt ud over julemåneden. Af temaer kan nævnes de populære Lego Star Wars julekalendere, Friends Julekalender & Lego City. Lego har i årevis været på toplisten over en julekalender med legetøj.


Playmobil Julekalender.

Playmobil Julekalender

Playmobil tilbyder en række julekalendere, der er perfekte til børn, som elsker at skabe deres egne eventyr. Med detaljerede figurer og tilbehør, vil den daglige låge åbne op for en ny del af en spændende fortælling, som børnene selv kan udfolde.


Barbie Julekalender.

Barbie Julekalender

For de modebevidste eller dukkeentusiaster, er Barbie julekalenderen en drøm. Den indeholder alt fra trendy outfits til glitrende tilbehør, hvilket giver unikke tilføjelser til enhver Barbie-samling. I nogle tilfælde udgives Barbie Julekalenderen også med en Barbie Dukke.


Pokémon Julekalender.

Pokemon Julekalender

Pokémon julekalenderen er et hit blandt fans af alle aldre. Indeholdende ting som figurer, badges, og samlekort, tilbyder denne kalender en daglig dosis af Pokémon spænding og er perfekt til at udvide eller starte en samling.


Bluey Julekalender.

Bluey Julekalender

Inspireret af den populære tv-serie, bringer Bluey julekalenderen karaktererne til live med sjove figurer og tilbehør. Denne kalender er perfekt for små fans og tilføjer et element af leg til julefestlighederne.


Schleich Julekalender.

Schleich Julekalender

Schleich er kendt for deres detaljerede dyrefigurer, og deres julekalendere er ingen undtagelse. Hver dag afslører en ny figur eller tilbehør, hvilket giver børn mulighed for at lære om forskellige dyr og skabe deres egne naturscenarier. Schleich julekalendere fås med bl.a Dinosaurer, Bondegården og Heste.


Hot Wheels Julekalender.

Hot Wheels Julekalender

For små bilentusiaster er Hot Wheels julekalenderen en spændende tilføjelse til deres samling. Denne kalender indeholder miniaturebiler og tilhørende banetilbehør, hvilket giver timevis af sjov og leg.


Gabbys Dollhouse Julekalender.

Gabbys Dukkehus Julekalender

Baseret på den animerede serie, tilbyder Gabbys Dollhouse julekalenderen en verden af kreativitet. Med farverige figurer og tilbehør, der er inspireret af serien, er denne kalender perfekt for små børn med stor fantasi.


Legetøjs julekalendere er en fantastisk måde at tilføje ekstra glæde til juletidens nedtælling. Uanset om dit barn er interesseret i byggeklodser, mode, eventyr eller dyreliv, er der en julekalender, der passer perfekt til deres interesser. Så hvorfor ikke gøre denne jul ekstra speciel med en julekalender, der fortsætter med at give glæde langt ind i det nye år?


Hvor finder & køber jeg en julekalender med legetøj?

Nedenfor har vi samlet et par steder hvor du kan finde et stort udvalg af julekalendere med legetøj - bestil den online med hurtig og nem levering.


Julekalendere fra Coolshop.dk
Køb julekalendere med legetøj hos jollyroom

Julekalendere fra Proshop.dk
Køb en fin julekalender eller kalendergave hos Euro Toys

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page