top of page

Fra Skærm til LEGO: Tim Burton's The Nightmare Before Christmas LEGO Sæt.


LEGO® Ideas Disney Tim Burton’s The Nightmare Before Christmas

Tim Burton's "The Nightmare Before Christmas" har fascineret publikum i årtier med sin unikke blanding af uhygge og charme. Nu har LEGO bragt denne elskede film til live i klodseform, og det giver fans en helt ny måde at opleve historien på. Dette LEGO sæt tilbyder en spændende mulighed for at bygge Jack Skellington's verden og genopleve de ikoniske scener fra filmen.


Artiklen indeholder reklamelinks!

Denne artikel dykker ned i LEGO Ideas sættet inspireret af "The Nightmare Before Christmas". Den udforsker sættets oprindelse og design, fremhæver nøglefunktioner og detaljer, og giver indblik i byggeoplevelsen og dens udfordringer. Til slut vurderer artiklen, hvordan dette LEGO sæt fanger ånden i Tim Burton's mesterværk og dets appel til både LEGO entusiaster og filmfans.


Disney Tim Burton's The Nightmare Before Christmas

Sættets Oprindelse & Design?

Simon Scotts LEGO Ideas koncept:

LEGO Ideas-programmet har givet anledning til mange fantastiske sæt, og Tim Burton's The Nightmare Before Christmas er ingen undtagelse. Dette unikke sæt har sin oprindelse i den britiske LEGO-entusiast Simon Scotts kreative sind. Som en dedikeret fan af både LEGO og Tim Burtons ikoniske film, så Scott en mulighed for at kombinere disse to passioner i et enestående projekt.

Scott designede omhyggeligt sættet med det formål at indfange filmens særprægede æstetik og atmosfære i LEGO-form. Hans vision var at skabe et sæt, der ikke kun ville appellere til LEGO-entusiaster, men også til de mange fans af den elskede film. Scotts design viste sig at være så overbevisende, at det hurtigt fangede opmærksomheden hos LEGO-fællesskabet.


Designprocessen og fanengagement!

Efter at have færdiggjort sit design, uploadede Scott det til LEGO Ideas-platformen, hvor det skulle gennemgå en udvælgelsesproces. For at et projekt kan blive overvejet til produktion, kræver LEGO Ideas, at det opnår støtte fra 10.000 mennesker. Scotts The Nightmare Before Christmas-sæt viste sig at være yderst populært og nåede hurtigt dette mål.

Fanengagementet spillede en afgørende rolle i at bringe dette sæt til live. De 10.000 stemmer demonstrerede ikke kun sættets brede appel, men gav også LEGO Group værdifuld indsigt i markedets efterspørgsel efter et sådant produkt. Dette massive udtryk for støtte fra fællesskabet var en afgørende faktor i LEGO Groups beslutning om at gå videre med projektet.


https://bdt9.net/c/?si=18488&li=1798470&wi=397997&dl=%2Fda-dk%2Fproduct%2Fdisney-tim-burton-s-the-nightmare-before-christmas-21351

LEGO´s tilpasning af ideen.

Efter at have modtaget den overvældende positive respons fra fællesskabet, tog LEGO Groups designteam fat på opgaven med at tilpasse Scotts originale koncept til et officielt LEGO-sæt. Denne proces indebar en omhyggelig balance mellem at bevare essensen af Scotts originale design og at sikre, at sættet opfyldte LEGO Groups høje standarder for kvalitet, legeværdi og samlerobjekt-appel.

Det endelige resultat er et imponerende sæt bestående af 2.193 dele, hvilket gør det til en udfordrende og tilfredsstillende byggeoplevelse for både LEGO-entusiaster og filmfans. Sættet indeholder tre ikoniske lokationer fra den animerede klassiker: Disneys Spiral Hill, Jack Skellingtons hus og Halloween Town Hall. Hver lokalitet er fyldt med autentiske detaljer, der bringer filmens magiske verden til live i LEGO-form.

Simon Scott udtrykte sin begejstring over det færdige produkt og sagde: "Jeg er beæret over at se min kreation komme til live i fysisk klodseform. Filmen er sådan et familie hit med unge og gamle fans fra hele verden. Ideas-teamet har gjort et fantastisk stykke arbejde med at skabe et vidunderligt legesæt, der er lige så tiltalende som udstillingsgenstand."

LEGO Group har annonceret, at The Nightmare Before Christmas-sættet vil være tilgængeligt for LEGO Insiders fra den 3. september 2024 og for alle fra den 6. september 2024. Sættet er prissat til 1549,95. DKK hvilket afspejler dets kompleksitet og den omfattende mængde dele.

Med sine dimensioner på 48,2 cm i bredden, 27,8 cm i længden og 31,2 cm i højden, er dette sæt designet til at være et imponerende udstillingsstykke. Det inkluderer også otte elskede Disney-figurer: Jack Skellington, Sally, Julemanden, Lock, Shock, Barrel, Zero-hunden og en tosidet klodsebygget figur af borgmesteren, hvilket giver fans mulighed for at genskabe deres yndlingsscener fra filmen.


Nøglefunktioner & Detaljer!

LEGO Ideas Disney Tim Burton's The Nightmare Before Christmas sættet bringer den elskede films magiske verden til live med en imponerende samling af 2.193 klodser. Dette sæt tilbyder en udfordrende og tilfredsstillende byggeoplevelse for både LEGO-entusiaster og filmfans.

Ikoniske lokationer fra filmen:

Sættet indeholder tre ikoniske lokationer fra den animerede klassiker, som giver mulighed for at genskabe nogle af filmens mest mindeværdige scener:

  1. Disney's Spiral Hill: Den karakteristiske spiralformede bakke, som er et centralt element i filmens visuelle æstetik.

  2. Jack Skellingtons hus: Pumpkinkongens hjem er genskabt med imponerende detaljer, herunder et tag, der kan løftes af for at afsløre Jack Skellingtons juleformel.

  3. Halloween Town Hall: Rådhuset i Halloween Town, komplet med talerstolen, hvor Jack holdt sin berømte tale.

Hver lokalitet er fyldt med autentiske detaljer, der indfanger filmens uhyggelige charme og legende detaljer. Bygherrer vil finde glæde i at opdage elementer som en detaljeret kirkegård og et gående badekar, som bidrager til at bringe Tim Burtons vision til live i LEGO-form.


LEGO Minifigurer & karakterer:

Dette samler-sæt indeholder otte elskede Disney-figurer, som giver fans mulighed for at genskabe deres yndlingsscener fra filmen:

  1. Jack Skellington

  2. Sally

  3. Julemanden

  4. Lock

  5. Shock

  6. Barrel

  7. Zero-hunden

  8. En tosidet klodsebygget figur af borgmesteren

Disse omhyggeligt designede minifigurer fanger essensen af hver karakter og tilføjer en ekstra dimension af autenticitet til sættet.


Unikke byggetekniker.

LEGO-designerne har implementeret innovative byggetekniker for at genskabe filmens unikke æstetik:

  1. Aftagelige elementer: Jack Skellingtons hus har et tag, der kan løftes af, hvilket giver adgang til indvendige detaljer og mulighed for at udforske Jack's juleformel.

  2. Bevægelige dele: Sættet indeholder bevægelige elementer som det gående badekar, hvilket tilføjer et interaktivt aspekt til displayet.

  3. Detaljeret mikrobyggeri: Kirkegården og andre små elementer er skabt med minutiøs opmærksomhed på detaljer, hvilket udfordrer bygherrer og giver en tilfredsstillende oplevelse.

  4. Karakteristisk arkitektur: Byggeteknikker er anvendt for at genskabe den skæve, gotiske arkitektur, der er karakteristisk for Halloween Town.

Med sine imponerende dimensioner på 48,2 cm i bredden, 27,8 cm i længden og 31,2 cm i højden, er dette sæt designet til at være et imponerende udstillingsstykke. Det tilbyder ikke kun en udfordrende byggeoplevelse, men fungerer også som et fantastisk samler-objekt for fans af filmen og LEGO-entusiaster.


Samlet set tilbyder LEGO Ideas Disney Tim Burton's The Nightmare Before Christmas sættet en udfordrende, men yderst tilfredsstillende byggeoplevelse. Det kræver tålmodighed, præcision og dedikation, men belønner byggeren med et imponerende udstillingsstykke, der fanger essensen af den elskede film. Uanset om man er en erfaren LEGO-bygger eller en dedikeret fan af filmen, lover dette sæt en uforglemmelig rejse gennem Jack Skellingtons verden.


LEGO Ideas Disney Tim Burton's The Nightmare Before Christmas sættet er en fantastisk tilføjelse til enhver fans samling. Dette sæt har en betydelig indflydelse på både LEGO-entusiaster og filmfans ved at bringe den elskede films magiske verden til live i klodseform. Med sine detaljerede lokationer, nøjagtigt designede minifigurer og udfordrende byggeoplevelse tilbyder sættet en unik mulighed for at fordybe sig i Halloween Towns uhyggelige charme.

For dem, der er klar til at begive sig ud på denne byggeeventyr, lover sættet en engagerende og tilfredsstillende oplevelse. Det kræver tålmodighed og præcision at samle, men belønningen er et imponerende udstillingsstykke, der fanger essensen af Tim Burtons mesterværk. I sidste ende er dette LEGO-sæt mere end bare et legetøj - det er en hyldest til en elsket film og en chance for fans til at genopleve magien på en helt ny måde.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page