top of page

Barbie Nyhed! Mini BarbieLand


Barbie - Mini BarbieLand

Kilde: TOY WORLD

Barbie har længe været en ikonisk legetøjsfigur, elsket af generationer af børn over hele verden. Nu har Mattel introduceret et nyt koncept kaldet Mini BarbieLand, der kommer ind i mini-trenden ved at præsentere Barbie's mest ikoniske dukker, køretøjer og legesæt i en mindre skala. Med Mini BarbieLand kan børnene opleve Barbie's verden på en helt ny måde, der er ideel til at bygge Barbie's univers i et mindre rum, til leg på farten eller til udstilling.

Mini BarbieLand serien.

Mini BarbieLand-serien inkluderer nogle af de mest populære Barbie-linjer, herunder Barbie Fashionistas, Barbie Color Reveal, Barbie Cutie Reveal og Barbie Pop Reveal. Hver af disse linjer integrerer unboxing-fænomenet og overraskelseselementet i en mini-version, der appellerer til samlere.


Mini BarbieLand - læbestift

Barbie Fashionistas Mini Dukker.

Barbie Fashionistas Mini Dukker er en del af Mini BarbieLand-serien. Hver lille "læbestift" kan drejes for at afsløre en 1,5-tommers Barbie eller Ken Fashionistas dukke. Disse mini-dukker kan bøje sig i taljen og stå på en hjerteformet base, der passer ind i Mini BarbieLand legesæt (sælges separat).

Barbie Color Reveal Mini Dukker.

Barbie Color Reveal Mini Dukker er en anden spændende del af Mini BarbieLand-serien. Hver 1,5-tommer dukke har et unikt udseende, der er skjult ved hjælp af Original Color Reveal Innovation. Børnene kan fjerne dukken fra emballagen, fylde røret med vand og hvirvle dukken rundt. Når vandet skifter farve, afsløres dukken i al sin skønhed.

Barbie Cutie Reveal Mini Dukker.

Barbie Cutie Reveal Mini Dukker er en sød tilføjelse til Mini BarbieLand serien. Disse 1,5-tommers dukker har en aftagelig hovedbeklædning, der afslører dukkens ansigt, når den fjernes. Hver dukke leveres også med en matchende mini-kæledyrsven.

Barbie Pop Reveal Mini Dukker.

Barbie Pop Reveal Mini Dukker er en del af Mini BarbieLand-serien og tilbyder endnu en overraskelse. Hver 1,5-tommers dukke er gemt inde i en beholder, der er inspireret af en drik. Disse containere kan bruges til opbevaring eller sjov sanseleg. Hver pakke indeholder en mini Barbie-dukke og en pop-it legetøjsbeholder.

Barbie Dukker og Køretøjer.

Mini BarbieLand serien inkluderer også Barbie dukker og køretøjer, der er perfekte til at tage med på eventyr i Mini BarbieLand. Børnene kan vælge mellem forskellige køretøjer som Dreamplane, Dreamcamper, Dreamboat, Convertible og Jeep, hver med en 1,5-tommers Barbie dukke, der kan bøje sig i taljen, så de kan sidde og køre køretøjet.

Barbie Hus.

Barbie Mini BarbieLand serien inkluderer også et udvalg af huse. Hvert hus leveres i en lille bevægelig æske og indeholder tilbehør, en hund og en 1,5-tommers Barbie dukke med bevægelige led. Der er tre farver at vælge imellem: lyserød, blå og lilla.

Barbie Fashionistas Mini Dukkepakke.

For Barbie samlere er der også en Barbie Fashionistas Mini Dukkepakke i Mini BarbieLand serien. Når man drejer på de fem læbestiftstuber, afsløres en 1,5-tommers Barbie Fashionistas-dukke i hver af dem. Det er en fantastisk måde at få en samling af mini-dukker på én gang.

Lancering af Mini BarbieLand?

Alle de forskellige linjer i Mini BarbieLand-serien vil være tilgængelige fra efteråret 2024.


Mini BarbieLand serien er en fantastisk ny tilføjelse til Barbie universet. Denne mini-skala giver børnene mulighed for at opleve Barbie's verden på en anderledes måde, uanset om de er på farten eller vil udstille deres samling. Med overraskelseselementet og den unikke stil, som Barbie er kendt for, er Mini BarbieLand serien sikker på at blive et hit blandt både børn og samlere.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page